*Wachten op de koninklijke bevalling.

Lieve beste majesteit, prinses Beatrix,

Het lijkt er op dat er alleen nog maar nieuws over een aangespoelde potvis, een doodliggende wolf, en dopinggebruikende-sportmensen de voorpagina van de krant halen.

De bezuinigingen staan vaak op de derde of vierde pagina. Naast de oproep om een prullenbak te adopteren in Bronckhorst omdat de gemeente veel prullenbakken wil ‘afstoten’. U hoort het goed. Een prullenbak adopteren. Ik heb U jaren geleden al geschreven over de vele mogelijkheden om te adopteren. Maar prullenbakken stond toen nog niet op het program.

Terwijl journalisten met keukenladders op de stoep van het St.Mary’s ziekenhuis in London staan te wachten op de Koninklijke bevalling van de koninklijke baby van Kate Middleton en kroonprins William. Stond er vanmiddag de laatste lunch met koning Albert op het programma. Zondag wordt zijn zoon prins Philip de nieuwe koning van België.

Koning Albert die het lang zonder regering moest stellen. Vele gesprekken heeft koning Albert moeten voeren met politici eer er een nieuwe regering ‘samengesteld’ was. Koning Albert werd door Di Rupo bedankt en kreeg een telelens cadeau op het afscheidsetentje.

Heeft U ook een telelens cadeau gekregen…of gaat dat nog gebeuren in september?

Ik wens U een fijne avond.

doei.

©missie M.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.