* Prins Bernard jr.


 

 

 

Lieve beste majesteit, oud-koningin Beatrix,

Ik las dat prins Bernard jr, de zoon van Uw zus prinses Margriet, 349 woningen heeft in Amsterdam. Nou….eigenlijk heb ik zoveel verschillende getallen gezien dat ik het niet meer zeker weet. De prins zou drie keer meer woningen bezitten dan al gedacht. Het Parool had dit uitgezocht. Als privépersoon heeft de prins 102 adressen in Amsterdam op zijn naam staan. Dat zijn huizen en winkelpanden. Verder las ik:

Maar in de kerstboom van vennootschappen die hij bestuurt zijn nog veel meer vastgoedobjecten ondergebracht, blijkt uit onderzoek. In totaal heeft de prins, zakelijk en privé, 590 Nederlandse adressen in eigendom, waarvan 349 adressen in Amsterdam.

Majesteit, ziet U wat ik bedoel? 102 adressen…590 adressen….349 adressen….In ieder geval zijn dat een hele boel voordeuren.

Ik ga mijn nachtpon aantrekken en mijn schoen zetten, en wens U een fijne nachtrust in Uw hemelbed. Welterusten.

©missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.