* Sprookjeshuwelijk

Lieve beste majesteit, oud-koningin Beatrix,

U heeft het vast al gehoord en gezien, de 33 jarige Engelse prins Harry gaat trouwen met zijn Amerikaanse vriendin, de 36 jarige actrice Meghan Markle.

Achhhh wat romantisch hé majesteit. Meghan is zoals U weet een actrice uit de bekende advocatenserie Suits. Harry had Meghan onverwachts ten huwelijk gevraagd toen ze kip roosterden. Acchhhhh wat lieffff hé. Vorige maand zouden de twee op Buckingham Palace aan Harry’s oma, Queen Elizabeth, hebben gevraagd om met hun trouwplannen in te stemmen. Zij zal natuurlijk ‘Yes my dear’ hebben gezegd. Ook de ouders van Meghan vonden het geweldig om hun dochter een de zijde van Harry verder te gaan. Hoewel Harry de vader alleen maar via de telefoon heeft gesproken en nog niet live heeft ontmoet.

Majesteit dat word weer lekker zwijmelen bij de tv, als de bruiloft en de bruiloftgasten te zien zijn. U zult wel een uitnodiging krijgen…of Uw zoon en schoondochter. Ik vind het allemaal zo lekker gezellig romantisch, allemaal die leuke fleurige hoedjes, mantelpakjes in pastelkleuren, parasolletjes en kanten zakdoekjes waarmee de lady’s een traantje wegpinken als de prins zijn bruid kust…met toestemming natuurlijk.

Ná de wedding met z’n allen aan de thee met bruidstaart en geglazuurde muffins.Muffins met een paars viooltje er op. Die viooltjes kan men opeten….maar ik zie ze toch liever in de bloempot dan op mijn muffin.

Ik ga mijn nachtpon aantrekken en slapen. Welterusten.

©missie M.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.