* Pakjes

Lieve beste majesteit, prinses Beatrix,

Vandaag was ik in Duitsland en zag daar een Duitse postbode, in een donker postbode-uniform met gele streepjes, de post rondbrengen. Heeft U ook het gevoel dat een Duitse postbode in een Duits postbode-uniform heel andere pakjes en brieven brengt dan een Nederlandse postbode? Alsof die pakjes spannender zijn. Niet dat er iets mis is met onze Nederlandse post en postbodes. Niet.

Een ding is sowieso anders, de postzegel.

Ik ga mijn nachtpon aantrekken en slapen. Welterusten.

©missie M.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>