* Storm in a D-Cup

Lieve beste majesteit, prinses Beatrix,

Het Londense Lingeriehuis Rigby & Peller waar Queen Elizabeth haar lingerie koopt is na 57 jaar het ‘vurig gewenste’ predicaat ‘hofleverancier’ kwijt. De 82 jarige June Kennedy van Rigby & Peller hielp de Queen altijd bij het uitzoeken en passen van geschikte bustehouders. June schreef een boek met de titel ‘Storm in a D-Cup’. Er zouden details zijn onthuld over het aanmeten van de beha’s van Queen Elizabeth.

De schrijfster houd vol dat er niets wezenlijks is onthuld over Queen Elizabeth maar Buckingham Palace is onverbiddelijk. Het Lingeriebedrijf heeft een verklaring vol spijt gegeven stond in de krant.

De titel zegt wel genoeg over de cup-maat. Majesteit, ik stond vorige week in een Duits warenhaus in de rij bij de kassa. Bij de kassa lag een beha met een behoorlijke cupmaat op de lopende band. Iedereen kon zien dat daar een best wel privé-gevoelig kledingstuk lag. Ik wou U vragen of daar geen oplossing voor gezocht kan worden. Bijvoorbeeld dat men ná het passen die beha in een zakje of doosje mee kan nemen naar de kassa..als men dit prettiger vind. Bij de kassa hoeft de kassiëre dan alleen even onder het deksel te kijken en de streepjescode te scannen.Want nu weten op z’n minst 10 mensen dat die mevrouw een huidskleurige beha draagt met giga cupmaat en brede schouderbandjes. 😉 Niet dat het niet gezien mag worden, een andere cupmaat kan net zo goed privégevoelig liggen, maar als de klant het liever niet wil dan zou het fijn zijn als ze kan kiezen voor een doosje of zakje.

Ik kies nu voor mijn nachtpon.

Welterusten.

©missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.