***oude brief over Nikita van Elton

Dinsdag 3 januari 2012

 Lieve beste Majesteit,

Ik hoorde vandaag alweer Nikita van Elton John, alweer ja.
Wat heb ik toch steeds medelijden gehad met Elton toen hij in 1985/1986 over de Oost-Duitse grensbewaakster zong. De Nikita “with eyes that look like ice of fire”.Wat een smart zong die man. “Oh Nikita you will never know, anything about my home”.
Jaren later zong hij nog steeds “Nikita I need you so”.Ik wou hem zeggen “Laat haar los”, iemand met eyes that look like ice on fire geeft alleen maar troubles en dat wil je toch niet.

……
Soms hoor ik het lied meermaals per week…..ik kan er niet meer tegen anno 2011/2012. Hij zong “Do you ever dream of me”.
Ja du’h…Hij is allang met een man getrouwd. Prima, maar hij heeft Nikita al die tijd hoop gegeven. Nikita is waarschijnlijk geen Oost-Duitse grensbewaakster meer want de muur ligt om. Als ze voor Elton bestemd was dan was ze vrij geweest om naar zijn home te gaan….waarschijnlijk is ze al naar zijn home geweest en heeft ze rechtsomkeer gemaakt naar de muur die niet meer bestaat, omdat Elton getrouwd is…hij houd waarschijnlijk helemaal niet van Nikita’s. Hij heeft Nikita om de tuin geleid.

…….
De moraal van dit verhaal…??…wie het weet mag het zeggen, een ding weet ik wel. Dat ik het verhaal nu verdrietiger vind dan in 1985, want toen bestond er hoop voor Nikita en nu heb ik het lied net iets te vaak gehoord. Ik zou het fijn vinden als U contact opneemt met de dj’s van de Nederlandse radiozenders en hen vraagt om dit lied voorlopig niet in Limburg…in onze straat, in mijn home… ten gehore te brengen.

Majesteit, welterusten….doei.

©missie M.

2 reacties op “***oude brief over Nikita van Elton

    • Welkom. Dank je voor je reactie. Ik heb het wel over de Nikita uit het lied van Elton. De grensbewaakster in de sneeuw, terwijl Elton van uit zijn auto-met-open-dak en met zijn strohoedje op zijn hoofd foto’s van haar knipt. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.