*Geachte Frans Bauer’t

Geachte Frans,

Ik had een week of drie geleden naar Viva La Frans gekeken. Ik heb me zitten ergeren over de manier waarop je steeds zat te gapen naar Josje toen ze zich ging douchen. Ook heb ik me zitten ergeren hoe jij (de cameraman en je broer) s’nachts naar de tent van Josje (van K3) liepen om haar met knorgeluid wakker te maken. Josje vond het niet leuk want ze sliep en doordat ze wakker werd gemaakt dacht ze niet meer te kunnen inslapen. WAARDELOOS om zo met de nachtrust van iemand om te springen om….om wat? Had je gehoopt op een gillende meid die in haar babydol de tent uit zou rennen, op de vlucht  voor wilde zwijnen?

En dan dat geklungel met ontbijt of eetmomenten. Zijn jullie van nature professionele campeerders? En dan al die activiteiten die op één dag uit de kast werden getrokken om het programma inhoud te geven. Schilderen bij het bruggetje waar Vincent van Gogh heeft geschilderd. Oké, maar “moet dat allemaal in raptempo?” Op een terreintractor tussen de bomen door scheuren als een wilde man, met een mooie griet in minirok achterop…zo….zo…van ga jij maar achterop zitten want ik ben dé man die jou eens laat zien wat avontuur is. Valhelm noodzaak? Josje? Is die vraag aan haar gesteld? Was het ook avontuur geweest als je was omgeflikkerd met dat ding samen met Josje achterop?  Link avontuur, je zet haar carriere bij K3 op het spel om inhoud aan jou programma te geven.

Ook erg misselijk dat de tent van Josje was open ge-rits toen jullie weg wilden gaan…Josje zei “ik moet snel mijn tent dicht maken want anders kruipt er van al in de tent”. Huh de tent open? dacht ik nog, terwijl er van te voren was gewaarschuwd dat ze de tent moet sluiten omdat er slangen, spinnen enz. zitten. Terwijl Josje naar haar tent rent zeg je tegen je broer “ik dacht dan kan het fijn luchten”. BLEHHHHHHHHHH wat pubergedrag.

Frans hou het alsjeblief bij je zingen want presenteren van Villa Felderhof in tentversie, met pubergedrag, zoals je het deed met Josje van K3 als gast vond ik 3 keer K.

Zanger blijf bij je leest.

Anke van Grunsven gaat toch ook niet het voetbalverslag presenteren op tv, dat zou raar zijn, of als zanger Jan Smit onderbroeken zou gaan showen.

Doei.

©missie M.

2 reacties op “*Geachte Frans Bauer’t

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.