**Een teken

Beste prinses Beatrix, majesteit,

Onderweg zag ik een auto met Duits kenteken. In dat kenteken stonden de letters DUF. Ik glimlachte en dacht: “grappig”. Een heel eind verder reed een auto met Belgisch kenteken voorbij. In het kenteken stonden de letters  DEF. Ik dacht: “wat een toeval”. Ik was benieuwd welke kentekenletters er nog aan me voorbij zouden gaan. Ik had gehoopt op LEF maar LEF bleef weg.

Op weg naar huis zag ik 6 meeuwen op één lantaarnpaal zitten. Ik dacht “grappig”. Op de volgende lantaarnpaal zaten er vijf stuks op, daarna een lantaarnpaal met 3 stuks en nog eentje met 3 stuks. Ik dacht: “Wat een toeval”, op de eerste lantaarnpaal zat er geen éne meeuw en de volgende 9 lantaarnpalen waren allemaal bezet. Dit moet een telefoonnummer zijn als u het mij vraagt. 06 533…..

Welk gsm-nummer heeft onze koning, Uw zoon, want volgens mij wil de Nederlandse natuur dat ik hem even een SMS stuur. En dan moet ik de letters LEF door seinen. Lef staat voor MOED en DURF.  Tja, de natuur…het was natuurlijk een spellingsfout met die Duitse kentekenplaat, en dat wou de natuur goed maken met een Belgische kentekenplaat. Gelukkig kwam de boodschap toch nog vanzelf bij me op.

Koning Willem-Alexander, ik wens U veel MOED EN DURF.

Doei.

©missie M.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.