***De stookkosten van het kasteel van de oude koning in België

Lieve beste koning Albert, majesteit,

Ik las dat U moeite heeft met de verminderde dotatie van 923.000 euro. Wat een hoop geld zeg. U vraagt aan de regering of ze een deel van Uw kosten willen overnemen. Het is voor verwarmingskosten in Uw kasteel of de brandstof voor het koninklijk jacht.

Wat een triesttigheid als de koning om geld moet vragen. Ik zou dat koninklijk jacht laten varen als ik U was. Varen in de zin van: ‘laat gaan laat gaan met die banaan’. We moeten allemaal inleveren….dat komt door Uw Brussel. Ook in Nederland zijn veel mensen in de problemen gekomen. Dan gaat het niet om brandstof voor het jacht, maar om eten en kleding te kunnen kopen. We moeten het allemaal positief bekijken. Onze gepensioneerden, bejaarden en werkelozen moeten ook hun spaarpotje aanbreken en zij hebben minder dan U. Als mijn ‘prins’ straks met pensioen mag gaan dan krijgt hij geen partnerrecht meer zoals dat tot voor kort was. Het recht dat de vrouw dan ook kon “meeleven” van dat pensioen, tenslotte heeft de vrouw-des-huizes steeds voor partner, kinderen, huis, en haard gezorgd. Zelfs vrouwen die van hun man al jaren gescheiden zijn hebben/hadden recht op een gedeelte van het pensioen van de man. Uw vrouw krijgt natuurlijk wel nog dat partnerrecht neem ik aan.

Ik raad U aan om zonnepanelen te laten plaatsen, en om tochtstrippen te kopen voor langs ramen en deuren. Dat scheelt best wel. En zo’n tochtworst voor de deur te leggen. Raadzaam om alleen de ruimten waar U verblijft met Paola te verwarmen. De slaapkamer zou ik niet verwarmen. Het is toch ook gezonder om in een frisse slaapkamer te slapen. Dan krijgt U niet zo’n droge mond en keel. Ach als U met wintersport gaat staat het ook zo romantisch als Paola met een dikke coltrui naast U staat terwijl U liefdevol een arm om haar slaat. Paola met een warme kop koffie of thee tussen beide handen geklemd. Dat moment kan U nu ook thuis beleven.

Ik wens U een fijne nachtrust, doeiiiiiiiii

©missie M.

2 reacties op “***De stookkosten van het kasteel van de oude koning in België

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.