*Te koop: stuk taart

Lieve beste majesteit,

Heeft U het gelezen in de krant? Morgen word een stuk taart van de bruiloftstaart van de Britse prins William en zijn Kate te koop aangeboden in een veilinghuis in de Engelse stad Nottingham. Het stukje taart is al drie jaar oud. De directeur van het veilinghuis Mellors and Kirk zegt dat het stukje taart “nog redelijk aantrekkelijk” ruikt maar hij raad het niemand aan het stukje op te eten.

In 2009 bracht een stukje taart van de bruiloftstaart uit 1981 van Williams ouders, prins Charles en Diana, 1500 euro op. Je moet dan toch wel echt veel van taart houden om zo’n hoog bedrag voor één stukje taart te betalen of je bent wel een heel grote fan van Charles en Diana.

Ik probeer me voor te stellen hoe een driejarig taartje er uit ziet, want…als U het mij vraagt is de houdbaarheidsdatum dan toch al ruim verstreken. Wat moet je met zo’n stukje “gemummificeerde” taart? Je kan het niet op tafel zetten want voor je het weet heeft de hond het dure stukje in twee happen naar binnen….of de buurvrouw krijgt buikkramp als ze per ongeluk zich niet kan beheersen. In de kast zetten…..nee stel dat de keuringsdienst-van-waren een inval doet na een anonieme tip.

Ook heb ik wat moeite met de kwaliteit-prijs-garantie. Prijs-kwaliteitverhouding.Als U ooit op de thee wilt komen dan  koop ik een vers stukje taart. En dan kletsen we nog gezellig wat.

Majesteit, de zon schijnt, ik ga naar buiten……..My dear Tulpjes HERE I COME.

Doeiiiiiiiiii

©missie M.

1 reactie op “*Te koop: stuk taart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.