*Dank zij…

Lieve beste Majesteit, prinses Beatrix,

Mede dank zij een olifant is de 76-jarige Spaanse koning Juan Carlos afgetreden en is zijn zoon Felipe koning geworden. Hiep hoi. (word vervolgd)

Dank zij Uw vader prins Bernard was Uw moeder haar dienblad kwijt. Uw vader zou “in het diepste geheim” het unieke dienblad (object van beroemde juwelier Fabergé) van U moeder verkocht hebben. Het dienblad zou nu misschien wel miljoenen euro’s waard zijn aldus de juwelendeskundige Erik Schoonhoven in tijdschrift Royalty.Ik stel me de situatie voor dat Uw moeder zoekt in alle kasten en hoeken en dan met de handen in de lucht roept “waar is toch dat dienblad gebleven?”

Dank zij de Rolling Stones is er een financiële bijdrage geschonken, zodat er een reconstructie van het gezicht  van Sint Gerlachus in Houthem kan worden uitgevoerd.De leden van de Rolling Stones kregen een rondleiding door de kerk van St.Gerlach en het museum. Er is een zilveren buste waarin de schedel van Sint Gerlachus word bewaard. Met hulp van moderne technieken hoopt men het gezicht te reconstrueren.  In 2015 wil men het gezicht onthullen, dat is het jubileumjaar van de 875-ste sterfdag van Sint Gerlachus.

Dank zij Queen Elizabeth is Angelina Jolie geridderd. Angelina Jolie is geëerd voor haar werk bij de VN is nu “Dame Commandeur in de Orde van Sint Michael en Sint Joris”. Maar omdat ze geen Britse is mag ze zich niet als Dame Angelina  “presenteren” las ik. Haar collega Daniel Day-Lewis is geridderd tot “Sir”.(word vervolgd)

Dank zij “200 jaar koninkrijk” vieren Koning Willem-Alexander en koningin Maxima op 30 augustus in Maastricht “200 jaar koninkrijk”. De bondspresident van Duitsland en zijn partner Daniela Schadt komt dan ook en dan kijken ze ‘samen met z’n allen’ modeshow…zucht.., een congres…vast saai….. en een demonstratie van de Landmacht. Ruig…maar dat heeft Huub Stapel toch al lang en breed uitgevoerd….200 jaar Koninkrijk…. is dus ook 200 jaar Nederlands volk…dat is meer dan een handje vol “modelopers”….hiep hoi het koningspaar naar Maastricht en dan krijgen ze een modeshow te zien.

Dank zij de vele hulpverleners kon de speleoloog na dagen weer het daglicht zien. Hoera voor de hulpverleners. Wat een helden.

Ik wens U een fijne nachtrust, welterusten. doeiiiii

ps. Die modeshow in Maastricht…the Fashionclash Hohohoho Ik zag een foto van de creatie “The Flashy Fringe Suit” voor mannen. Mocht U in het publiek zitten als deze creatie op de catwalk verschijnt…hou dan de handen voor Uw ogen als de ventilator word aangezet.

©missie M.

2 reacties op “*Dank zij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.