-wat zijn we een ongelofelijk goed land

http://nos.nl/video/68074 … gelofelijk-goed-land.html

Beste minister Timmermans,

U heeft gelijk “wat zijn we een ongelofelijk goed land”. Laten we dat koesteren alsjeblief.

Laten we trots zijn op ons land, en ons niet mengen in een waardeloze peperdure nutteloze vuile oorlog. Want dat gebeurd nu wel. Zie het filmpje Euromania vanaf 12.20 minuut: Het plan om stiekem één Europa te maken, “step by step”. Dus eigenlijk gewoon landje-pik. Met oa het doel: Geen verkiezingen meer met betrokken burgers.

http://youtu.be/cO4Ayo4mYZg

ps 30 juli 18:00 u.: ik heb het ongelofelijk-goed-land-filmpje meermaals bekeken en ik kan maar niet ontdekken waarom u emoties toont? Het is mooi gesproken, maar het lijkt ook wel een beetje op sluikreclame. U noemt Eindhoven, Hilversum enz in één adem met de mensen in Oekraïne die u gesproken heeft, terwijl die mensen in Oekraïne misschien wel medeverantwoordelijk zijn voor het ongeluk met de MH17. Met opzet de MH17 in gevaar brengen noem ik een kwalijke zaak…en die twee partijen in de regering van Oekraïne zijn niet voor noppes opgestapt, er brak niet uit-het-niets een slaande ruzie uit…een regering dat zich de vot afveegt als het op mensenrechten aankomt….alsof het allemaal zo’n goeie mensen zijn daar in de oorlogvoerende-regering….neeheee minister Timmermans….dan is het niet kies om hen in één adem te noemen met de mensen, de hulptroepen in Oekraïne en Nederland, die er voor gezorgd hebben dat de slachtoffer waardig én eindelijk in Nederland terug zijn.

Dan vind ik u niet onafhankelijk in het onderzoek naar de ware toedracht. Ten slotte heeft de nieuwe president in juni 2014 de volgende woorden gesproken:  “En ik garandeer immuniteit aan al degenen die bloed aan hun handen hebben.” (zie dat nieuwsbericht in “Over……”) maar dat heeft u zelf gehoord want u was bij de beediging aanwezig.

Er komt toch hopelijk een eerlijk onderzoek???

http://www.elsevier.nl/Bu … child-voor-Kiev-1566037W/

De emoties en de toespraak bij de VN deden het goed, en in de tussen tijd kon u praten over die trouwring die door een schurk was afgenomen. Was u erbij? Waarom greep dan niemand in? Stel dat die trouwring straks toch gewoon bij de waardevolle spullen zit en terug gegeven word aan de nabestaanden. Stel dat “die schurk” de ring in dat doosje deed zodat die niet zou kwijt geraken”. Ik heb het filmpje gezien maar ik zag geen slachtoffer waar de ring van ontvreemd werd, ik zag wel een berg spullen die men in een vrachtwagen gooide, en tussen die werkmensen die ene man in groene militaire kleding, met een klein kartonnen doosje in de handen (en zonder wapen) waar hij spullen in deed….ja ook die ring…dat toevallig gefilmd werd. Ik zal een gebedje bidden dat de ring en alle andere spullen bij de nabestaande terug komen. Helaas konden we op meerdere filmpjes zien dat ook journalisten in de spullen graaiden of voorlazen uit een kinderdagboekje.

Doeiiiiiiiiiiii

©missie M.

http://youtu.be/piTnahEHctA  ringfilmpje

http://youtu.be/XlD-L3E1MDo Uitvergroting van ringfilmpje

 

late reactie van Missie M: Twee oude nieuwsberichten in “Over…” waarbij ik me afvraag “hoe neutraal staat u hierin?” Minister Timmermans u was bij de beediging van de nieuwe president van Oekraïne las ik, dé president die niets liever wil dan bij de EU horen en weigert te luisteren naar het opstandige volk. Hij zegt : Leg u geweren neer “En ik garandeer immuniteit aan al degenen die bloed aan hun handen hebben”. Met andere woorden:”Als ze doen wat hij wil zijn ze allemaal onschuldig voor het bloed aan hun handen? Alles word kwijtgescholden ten bate voor de EU? Het lijkt wel ‘het opstel’ van een dictator.

 

 

2 reacties op “-wat zijn we een ongelofelijk goed land

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.