**Lek Miljoenennota: “2015 iets beter”

Lieve beste Majesteit,

Alweer een lek over de miljoenennota. Drie weken voor prinsjesdag.  In onze krant staat; “opnieuw goed nieuws uit Den Haag gelekt”. “Goed nieuws” mag zoveel lekken als nodig is vind ik. Er staat met vetgedrukte letters “2015 iets beter”. Ik heb het artikel gelezen. Waar het lek zit is me niet bekend. Wel lees ik dat bij de meeste Nederlanders volgend jaar iets meer geld in de beurs blijft. De belastingdruk stijgt echter wel. De mensen krijgen er 0,25 procent koopkracht bij, maar dat is een gemiddelde daarom kunnen sommigen er toch op achteruit gaan. Volgens vicepremier en minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher kan daarom voor veel mensen volgend jaar de vlag niet uit.

Ik sla voor het gemak even al “dat gelekte” over en noteer alleen nog het laatste stukje van dat artikel: “Toch wordt 2015 nog een ‘zwaar jaar’ volgens Dijsselbloem. Eerder ingezette miljardenbezuinigingen werken ook volgend jaar nog gewoon door. Ook de belastingdruk stijgt iets.

Was het nou goed nieuws of zwaar nieuws?…………….De bloeddruk stijgt vast ook iets na het lezen van dit “lek”. Als U dit artikel in de krant na leest hoeft U alleen de eerste en de laatste regel te lezen en dan bent U weer helemaal bij…..Eigenlijk….als ik er even bij nadenk…. twijfel ik of er een lek is waar het nieuws door is gesijpeld want dit wist ik vorige week al zonder lek.

Ik wens U een fijne nachtrust, doeiiiiiii

©missie M.

2 reacties op “**Lek Miljoenennota: “2015 iets beter”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.