-Naheffing van 642 miljoen

Majesteit,

Wapper wapper….Ik gebruik mijn krant even als waaier…..Een “naheffing” van 642 miljoen wat Nederland dit jaar nog aan Brussel extra moet betalen…want….”Volgens berekeningen van het Europese statistiekbureau is Nederland rijker dan waarvoor het is aangeslagen en komt de jaarlijkse afdracht van 5,6 procent daardoor hoger uit“. Schandalig! En dat terwijl Dijsselbloem op 23 april garandeerde dat Nederland geen naheffing zou krijgen.

Het Verenigd Koninkrijk moet binnen enkele weken 2,1 miljard euro extra afdragen maar David Cameron heeft aan Brussel laten weten dat hij weigert te betalen. Nederland tekent ook bezwaar aan.

De partijen van de Tweede Kamer willen voor dinsdag om 12 uur duidelijkheid.

Nóg meer inleveren, terwijl de mensen die dit land hebben opgebouwd na de oorlog aan de kant gezet worden als ze zware zorg nodig hebben. Nederland stemde massaal nee tegen Brussel en toch is Brussel in ons leven gekomen.

Majesteit, word het niet eens tijd dat onze koning met de vuist op tafel slaat met de woorden “en nou is het genoeg!”

©missie M.

 

 

1 reactie op “-Naheffing van 642 miljoen

  1. Duitsland houdt rekening met Brits vertrek uit EU’

    De Telegraaf
    3 uur geleden

    © EPA

    De Duitse regering houdt rekening met een vertrek van Groot-Brittannië uit de Europese Unie. Dat meldde Der Spiegel zondag. Het Duitse weekblad baseert zich op bronnen rond de regering.

    Volgens Der Spiegel is het struikelblok dat de Britse premier Cameron het aantal laaggeschoolde migranten uit andere lidstaten van de EU zou willen beperken. Dat wordt door de Duitse regering gezien als ‘point of no return’.

    Duitsland zou niet vallen over de weigering van Cameron om de Europese naheffing van ruim 2,1 miljard euro te betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.