*Vliegtuig aanduwen

Lieve beste Majesteit, prinses Beatrix,

U heeft vast wel eens gezien hoe mensen een auto aanduwen. Maar heeft U het ooit gezien hoe mensen een vliegtuig aanduwen? Nee ik ook niet. Het stond gisteren in de krant. De passagiers van een Russisch vliegtuig van het type ‘Tupolev 134′ hebben op het vliegveld van Igarka in Siberië hun vliegtuig moeten aanduwen. Het remsysteem zat vast omdat het 52 graden vroor.

52 graden onder nul bbbrrrrrr….Dapper.

Welterusten

©missie M.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>