*krassen krassen krassen

Lieve beste Majesteit,

Heeft U ook de voordeelagenda van de Postcodeloterij ontvangen? Er zat een kaart bij van een andere loterij. Misschien zit er ook een kortingsbon van het casino bij want het lijkt bijna op een gokhobby. Ze denken vast “wie een lot van de pc-loterij heeft zal vast ook nog geld betalen aan andere loterijen”. Op de kaart van de andere loterij stonden 5 gekleurde kerstbollen. Met de titel “kerst ballen krassen, Ontdek wat jouw kraskaart waard is”. 1:Als je het grijze vakje in de ballonnen open krast én drie gelijke symbolen hebt open gekrast (en echt, dat gaat vast lukken) 2: dan mag je de “unieke code” invullen op hun world-wide-web en 3: dan speel je mee met een lot á 10 euro per trekking mee en weet je direct wat je krijgt.

Misschien hebben ze er een “geleerde” op gezet zodat die kan uitzoeken welke 5 kleuren van de ballonnen het meest intrek zijn bij de loterij-meedoeners.De groene ballon staat voor de natuur…dat is belangrijk voor goede-doelers, de blauwe ballon staat wellicht voor vrijheid, de rose voor “lieflijk”. Kijk die gaat vast het merendeel open krassen….en dan heb je drie gelijke symbolen. Als je de gele open krast heb je een Rudolf-symbool, en als je de rode ballon open krast heb je een kerstboom-symbool. Niemand ziet dat je alle vijf de ballonnen open hebt gekrast als je zo graag  3 gelijke symbolen wil zodat je loten “mag” kopen.

Majesteit…laten we ons deze belediging bevallen? Ze denken echt dat we dom zijn…Waarom moeten we “krassen krassen krassen” om “mee te mogen doen met geld storten?”

Heeft U tenminste leuke muziek aangevraagd bij de top 2000 ? Ik hoop het zo…want vandaag had ik stomme kwijlmuziek opstaan. Als ik een paar jaar geleden zulke tekst had gezongen dan was ik vast opgesloten in een kerker met water en oud brood.

Ik wens U een fijne avond,doei.

©missie M.

3 reacties op “*krassen krassen krassen

  1. Top stukje Missie!

    Ik heb deze week een mailtje ontvangen waarin de topsalarissen vermeld stonden van alle goede-doelen-managers.
    Nou, dan snap je meteen waarom ze willen dat je mee doet met de loterijen, want ze willen hun baantje niet verliezen met 3 x de Balkenende-norm.

    • Dank je wel Mary-Ann, Ja die topsalarissen bij de Goede-doelen-directeuren is echt absurd.

      Ik vind het verschrikkelijk dat in dit westerse land voedselbanken NODIG zijn. Verschrikkelijk dat mensen zo in de armoede moeten leven en dat premier Rutte weigerd te geloven dat armoede bestaat in Nederland. Wel tig miljoenen betalen aan die dure straaljager wat voor een grootrijk land als China nog te duur is.

  2. Erg hè dat ze je zo bestoken met allerlei geldverslindende lokkertjes. Mijn ex snapte alles niet helemaal en ondertekende dan die dingen en stuurde ze weer op. Zo kreeg hij steeds meer loten enz enz. Zo zullen er wel meer mensen reageren, denk ik, en daar gokken die organisaties op.
    Dat zoiets mag, daar snap ik niets van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.