*Voorspellingen

31 dec. 2006:Lieve beste Majesteit, Zal ik eens proberen om wat voorspellingen te voorspellen? Ik voorspel dat u ook dit nieuwe jaar onze koningin blijft. Ik voorspel dat prins Willem Alexander en Maxima een zoontje erbij krijgen. Ik voorspel nog meer nakomelingen in de koninklijke familie. En ik voorspel dat de economie het zwaar krijgt.Ik denk dat u een of andere hobby opnieuw gaat uitoefenen als u het straks wat rustiger krijgt. Ik voorspel dat de mensen opnieuw naar de verkiezingen moeten gaan. Dat Roemenië en Bulgarije morgen bij de EU gaan horen vind ik maar eng.

31 december 2014:Lieve beste Majesteit, Weet U het nog? Die voorspellingen in 2006. Er is van al die voorspellingen niet zo heel veel terecht gekomen. Maxima en Willem- Alexander hebben geen zoontje gekregen maar ook hun derde kindje is een meisje. En zo’n leuk gezichtje heeft ze. Dat de economie het zwaar kreeg is wel waar. En U zult vast een andere hobby opnieuw zijn gaan uitoefenen…als U het rustiger krijgt…en dat is ook waar want U bent geen koningin meer.

Zal ik nog een nieuwe serie voorspellingen doen? Ik voorspel dat ik 13 januari 2015 weer de grote-afwezige zal zijn op de oudejaarsborrel van het koningspaar, in paleis Op de Dam in Amsterdam. En ik voorspel dat de Postcodeloterij me in november-december 2015 weer een of twee brieven zal sturen met de vraag of ik toestemming geef om nog meer kans te maken om extra miljoenen te winnen met een veertiende trekking, en moet alleen even het veertiende lot activeren want het zou toch erg zijn als ik al die miljoenen zou mislopen. Zo bezorgd zijn ze. Het hele jaar win ik geen miljoenen…niet eens een hondertje maar dan krijg ik geen brief “wat jammer nou”.

Verder wil ik niets voorspellen, alleen hopen dat het een goed jaar word. Fijne jaarwisseling! De beste wensen voor 2015

©missie M.

2 reacties op “*Voorspellingen

  1. Voor jou ook de allerbeste wensen Missie!
    Hahahaha die voorspellingen zijn weer treffend 😉
    Mochten we ooit een uitnodiging krijgen, maak ik voor ons beiden een prachtige hoed en stelen we de show op de Koninklijke nieuwjaarsborrel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.