*Camiel

 

Lieve beste Majesteit,

Camiel is terug in de schijnwerpers. Hij wordt hoogste baas van KLM….wie is Camiel vraagt U?..Camiel Eurlings…de CDA-er…minister van Verkeer en waterstaat…De minister met de zachte g. Die in 2011 stopte met zijn ministerschap omdat hij meer tijd wou maken voor zijn gezin, tijd maken voor een gezin te stichten, hij wou niet als oude vader langs de kant van het voetbalveld staan. Tis natuurlijk erg druk in de politiek. Men moet sterk in de schoenen staan denk ik. Net zoals verpleegkundigen en ziekenverzorgsters, juffen en boerinnen. Veel jonge moeders die een gezin hebben, en buitenshuis moeten werken, staan vaak in het weekend langs de kant van het voetbalveld hun kind aan te moedigen.

Zal het leven als hoogste Pief van KLM dan een minder druk bestaan zijn als in de politiek vraag ik me af. Eerst was hij minister van verkeer en water…en nu word hij baas van een luchtonderdeel.

Gelukkig een politicus/ex-politicus die ’tijd maken voor een gezin’ belangrijk vind.

Verkeer…op de grond. Nou moet ik aan die thee denken met de smaak “earth”, dan was er ook nog van het zelfde merk de smaak “water” en de derde was “sky” als ik me niet vergis. …Wacht eens…Drie doosjes thee in een mandje ingepakt in zo’n plastic inpakplasticje. Majesteit, is dat geen mooi cadeau om te geven bij zijn receptiefeest?

Ik wens Camiel veel succes met zijn nieuwe baan straks in 2013.

Ik ga mijn nachtpon aantrekken en mijn tanden poetsen,

welterusten,doei.

©missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.