***Zekerheid op aarde, Welness

Lieve prinses Beatrix, majesteit,

Ik las de volgende woorden, die ga ik zo meteen opschrijven, en dan mag U drie keer raden waar ik die woorden gelezen kan hebben. De woorden:

“Er is geen zekerheid op aarde, Er zijn alleen kansen”.

Dan ga ik nu een mooi deuntje opzetten en U krijgt vier minuten denktijd.

U denkt dat ik die woorden misschien heb gelezen op een stembiljet omdat komende week weer de verkiezingen zijn? Nee helaas. U denkt misschien dat ik deze woorden heb gelezen in een spirutueel-blad met veel wijze woorden onder Ying en Yang plaatjes. Nee, Ying was het niet en Yang ook niet. U denkt misschien dat ik het gelezen heb in een folder van een school met veel opleidings-richtingen? Nee drie keer mis.

Ik heb deze mooie woorden gelezen in een Welness-blad van een Welness centrum met luxe natuurbad, een luxe zwembad, een centrum met fitness-mogelijkheid, schoonheidsbehandeling, met sauna, verwenbaden, blote voetenpad, hotel en restaurant.

Als U naar die kansen-op-deze-aarde toe wilt gaan, moet U bij het reserveren even heel goed opletten welke dag U gaat, want het eerste weekend van elke maand is het ‘verplicht badkledingdag’, op dinsdag is gewoon badkledingdag, maar op donderdag is het ongeklede dag. Dan is iedereen poedellie-naakt. Ook koninginnen. Wat er op maandag, woensdag en vrijdag gedragen word is niet duidelijk voor mij. Ik kies dan toch voor de zekerheid-op-de-verplichte-badkleding-dagen zodat er geen kans bestaat dat ik oog-in-oog tegenover mijn oude baas-in-zijn-blote-kakketoe kom te staan.

Dus U weet het. Soms ga ik toch liever voor meer-zekerheid met minder-kansen. Als U dit jaar van plan bent om op Staatsbezoek naar het kuuroord In Limburg te gaan, dan zal ik kijken dat ik er dan ook ben…lekker kopje thee drinken in de zachte badjas….bij de open haard….of in de saunastoom met slippertjes aan de voeten. Ik maak wel een plaatsje vrij in mijn agenda..Als ik het op tijd weet kan ik iets reserveren…. en kan ik elke dag…behalve op donderdag…en niet in het hoogseizoen ivm het hoge tarief dat dan gerekend word.

Doei.

©missie M.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.