* Aan de wandel

Lieve beste majesteit, oud-koningin Beatrix,

Vorige week stond de regenboog met één poot in onze tuin. Gisteren was het best mooi lenteweer en vandaag is het zonnig met hier en daar een wolk en een frisse wind. Wat gaat U vandaag doen op de vrije zondag? Ik weet het nog niet.

Misschien moet ik toch even op de frisse lucht…vooral nadat ik de krant nog eens had na gelezen. Het Nederlandse volk heeft heel duidelijk een grote nee gestemd. Dat vind de Poolse EU-president Tusk niet leuk….Hij liet weten dat het verdrag desondanks gewoon doorgaat. Hij blijft in contact met onze premier Mark Rutte en zegt hij: “ik moet van hem horen wat voor conclusies hij en zijn regering trekken uit het referendum“. Hij heeft toch gehoord wat Nederland heeft gestemd….welke conclusies trekt hij hier zelf uit?

Ook de Europese Commissie liet weten dat een Nederlandse afwijzing weinig invloed zal hebben. ‘Het verdrag is unaniem aangenomen en getekend door de regeringsleiders van de EU, daar brengt een Nederlands nee geen verandering in‘ liet een woordvoerder van de Europese Commissie weten. Mijn woordvoerder is het in ieder geval niet.

Majesteit… trek Uw zoon-de-koning aan zijn mantel en zeg dan dat hij met Mark goed om de tafel moet gaan zitten..hem voorbereiden zodat onze Mark zich niet onder de tafel laat praten door de Poolse EU-president “Tusk-en-consorten”.

..Ik moet hoognodig de frisse lucht op.

Misschien is er ergens een mooie wandeling….er is altijd wel ergens een wandeling.

Hapjeswandeling, vollemaanwandeling, ontdekkingswandeling, lentekriebelswandeling, gezinswandeling, lentewandeling, bevrijdingswandeling, instapstadswandeling, voorjaarswandeling, themawandeling, aan de wandelwandeling, speurtochtwandeling, verrrassingswandeling,vogelwaarneemwandeling,natuurwandeling,zonsondergangwandeling, avondwandeling.

….ik denk dat ik voor een zelfgekozen fietstocht ga, niet te ver, niet te kort, eentje die ik elk moment kan inkorten.

Doei.

©missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.