***Geachte Bruce

 

Geachte Bruce Springsteen,

Ik hoorde vanmiddag uw plaatje “Born in the USA” op de radio. Luister, ik ben een hele grote fan van u. Maar ik heb vanmiddag toch bijna mijn radio door het venster gegooid. Ik vind het ‘bleh’ wanneer een zanger of zangeres tien keer achter mekaar dezelfde regel zingt. Maar volgens mij zong u de regel “born in the USA” wel twintig keer. Born in the USA, born in the USA, Born in the USA
I was born in the USA
I was born in the USA
Born in the USA
Mijn lieve hemeltje…My dear heaven…Ik snap wel dat u blij bent dat u geboren bent, en dan ook nog in de USA, maar steeds het zelfde herhalen?  Vertel dan bijvoorbeeld op welke datum u geboren bent, en het gewicht en lengte bij uw geboorte.
Was het een zware bevalling? En zijn uw ouders en grootouders ook born in de USA? …by the way…wat is er mis om in Nederland geborn’t te worden?

Zo nu ben ik het kwijt…en ben ik weer fulltime fan van u.

Als u weer naar Pinkpop komt dan zal ik naar u zwaaien.

De groeten van missie M.    doeiiiiiii

©missie M.

2 reacties op “***Geachte Bruce

  1. Je hebt gelijk, hij valt vaak in herhaling in dit liedje, maar doen ze dat niet allemaal en deden wij dat zelf vroeger ook niet in onze kinderliedjes?
    bijvoorbeeld; brand in Mokum, brand in Mokum, zie daarginder, zie daarginder, brand, brand, brand, brand, en daar is geen water!
    Maar je hebt gelijk, het is niet zo vaak als Bruce heeft gedaan, misschien had zijn tekstschrijver een slechte dag toen hij het schreef.

    Bravo weer voor je stukje!

    • Hey Mary-Ann, Ik geloof toch niet dat wij datin kinderliedjes ook zo vaak deden. Zal eens opletten, alleen die liedjes hoor je bijna nooit op de radio. Kleine kinderen vinden het wel leuk als iets vaak herhaalt word.
      Dank je voor je reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.