*Wild-west in Haelen

Lieve beste Majesteit,

Weet U nog dat ik vorig jaar een mail aan U schreef over dat wild-west-tafereel in Haelen?

Die man moet acht jaar de cel in. Hij heeft veel spijt van zijn handelen op 21 juni vorig jaar.Hij ging toen door het lint toen de gemeente Leudal het hekwerk rond zijn woning wou verwijderen. Het hekwerk had hij op zijn grondstuk “ongevraagd” geplaatst om zijn huis en haard te beschermen tegen de treiterijen en terreur van enkele bewoners van het aangrenzende woonwagenkamp in Haelen. De man zit al een half jaar achter de tralies, zijn zoon woont bij familieleden uit veiligheidsredenen en dat “schuiladres” blijft geheim.

T’is toch erg dat dit gezin meer dan dertien jaar terreur aan de kop heeft, het huis vernield kreeg door de woonwagenbewoners, en dat de burgemeester nooit iets heeft ondernomen.

De één pleegt zelfmoord  na één telefoontje waarin  2 DJ’s van een radio-programma zich voordeden als de Engelse Queen en haar husband. En de ander gooit zich voor de trein na pesterijen.

Deze man gaf de strijd niet op en nam pijl en boog om zijn huis en haard te verdedigen omdat hij het in zijn eentje moest zien te klaren. De burgemeester en politie wisten er van en ondernamen NIKS. Het enige dat de burgemeester deed na dertien jaar terreur was het hekwerk van de man door de ME laten verwijderen De man had het hekwerk geplaatst om zijn vrouw en zoon te beschermen.

Eigenlijk leefde die man al jaren achter tralies want zijn huis was gebarricadeerd voor de aanslagen van de ‘vijand’. Waarschijnlijk heeft hij nu meer rust en vrijheid in de gevangenis waar hij al een half jaar vast zit. Maarja zijn vrouw zit daar alleen en pas geleden was er brand gesticht aan haar voordeur.

De politie en ME bedreigen en bekogelen met pijl, boog en molotovcocktails is ernstig en zeer foute boel. Daar heeft die man ook heel veel spijt van. De straf is extra zwaar omdat hij politiemensen (hulpverleners dus) had bedreigd.

Maar acht jaar cel omdat hij door jarenlange-treiterijen door het lint ging tegen mensen die “opgeleid” zijn voor zulke dreigingen.

En dan te bedenken dat M. Martin, de ex van Dutroux, na acht jaar “vrij” is voor het martelen, misbruiken, gevangen houden en vermoorden van kleine meisjes….meisjes die zich niet zo kunnen weren als een ME-jer….

Ik moet even op de frisse lucht. doei.

©missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.