*Mooiiiiiiiiii

Lieve beste Majesteit,

Ik zag U in de krant…gisteren en ook in die van vandaag. Op visite bij de Sultan Hassanal Bolkiah en zijn vrouw. Hoe zijn echtgenote heet kon ik nergens lezen….ik zal vast niet goed gelezen hebben. Ik vond het een prachtige echtgenote, ze was ook zo mooi gekleed. De sultan is een van de rijkste mensen ter wereld las ik. En U…Och, U stond er zo mooi prachtig op. Een koningin uit een sprookje. Majesteit ik ben trots dat U onze koningin bent.

De Sultan hoopt op meer uitwisselingen en samenwerking met Nederland. Niet alleen op economisch gebied maar ook op cultureel vlak. Want nu zou die culturele uitwisseling tussen ons land en Brunei nog bescheiden zijn.

Wat bedoelt hij met culturele uitwisseling? Moeten wij naar hun Schouwburg in Brunei en komen dan alle Sultans naar onze schouwburg?

Ook grappig te lezen dat U geduldig moest wachten omdat de Sultan verlaat was en dat uitgerekend de broer van de Sultan, prins Jefri (de eens puissant rijke en verkwistende broer die na fraude jarenlang in het buitenland woonde stond er te lezen)  op tijd arriveerde.Ik geloof wel dat de Sultan een heel goed mens is.

Morgen reist U weer verder met Maxima en prins Willem las ik. Op Staatsbezoek naar…uh …ik weet het nu even niet. Maar ik moet verder….dus doeiiiiiiiiiii

ps Ik las dat de 19-de Uw zus jarig was. Nog gefeliciteerd met de 70-ste verjaardag van Uw zus prinses Margriet

©missie M.

2 reacties op “*Mooiiiiiiiiii

  1. Ik moet de samenvatting van het staatsbezoek van gisteravond nog bekijken, maar ben blij met alle achtergrondinformatie die ik altijd bij jou al lees!
    Weer een heel leuk stukje Missie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.