* Strandwandeling voor kabinet

Lieve beste majesteit, prinses Beatrix,

Hoe was de eerste schooldag van Amalia op de middelbare school? Net zo spannend als voor alle leerlingen die naar een nieuwe school gaan neem ik aan.

De vakantie is afgelopen. Vorige week stond een grote foto in onze krant. Een foto van een grote groep mensen wandelend door het mulle zandstrand van Wassenaar, sommigen hadden hun schoenen in de hand en liepen op blote voeten. Het was het kabinet dat aan teambuilding deed. Ik zag een lachende Mark Rutte die duidelijk genoot van de jaarlijkse ‘heidag’. Onder de foto de woorden:

“Het is inmiddels een traditie voor het kabinet om aan het begin van het politieke jaar op een heidag in een informele setting naar de toekomst te kijken en het groepsgevoel te versterken”.

Gelukkig dat ze in groepsversterkende-formatie naar de toekomst kijken. Dat werd hoog tijd. We zullen vast profijt gaan merken als dit kabinet dikke-mik-building blijft/word. Want er word een potje van gemaakt. Nu we het over de toekomst hebben…..Ik las dat meerdere sektes tegelijkertijd opnieuw het einde der tijden voorspellen. Er worden zelfs datums in september genoemd.

Majesteit, we moeten toch maar zelf een nieuwe Maja-kalender maken. Toch? Maar nu gaan we eerst lekker slapen,Welterusten.

©missie M.

2 reacties op “* Strandwandeling voor kabinet

    • Hey Aukje, Je hebt helemaal gelijk, 😀 haha het was me nog niet opgevallen dat ik het fout heb geschreven.Ik heb het meteen veranderd. Maxima Amalia, die namen ook. Dank je!! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.