*Prinses Victoria in verwachting

Lieve beste majesteit, prinses Beatrix,

Ik las dat Uw petekind de 38-jarige prinses Victoria van Zweden en haar 42-jarige echtgenoot Daniël in maart hun tweede kindje verwachten. Hun eerste kindje, Estelle, is 3,5 jaar en vind het fijn dat ze een broertje of zusje krijgt las ik. Victoria, de oudste dochter van koning Karel XVI Gustaaf en koningin Silvia van Zweden vind ik een heel knappe vrouw. Victoria,Ingrid,Alice,Desiree heet ze voluit. Ze is kroonprinses van Zweden, maar ook hertogin van Västergötland.

Die vier namen zullen vast niet elke dag genoemd worden maar net zoals bij ons alleen maar in het paspoort genoemd staan. En in het trouwboekje van haar ouders. Ik weet niet hoe het ging bij de huwelijksvoltrekking “Daniël neem jij Victoria, Ingrid Alice, Desiree tot je wettige echtgenote?” Wat is daarop u antwoord? Daniël: Alleen Victoria neem ik tot mijn wettige echtgenote. 😉

De ouders koning Karel Gustaaf en zijn vrouw Silvia worden dan alweer opa en oma, hun zoon en andere dochter worden weer oom en tante. Victoria en Daniël worden overnieuw papa en mama, maar U als peettante van Victoria…word dan….oud-peettante. Toch?

Ik ga gauw mijn tanden poetsen en mijn nachtpon aantrekken. Welterusten

©missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.