* Lente 2016

21 maart 2016 Lente

Lieve beste majesteit, oud-koningin Beatrix,

Kijk eens rond…Alles oogt blij. Ziet U het?  Neehee, niet daar…dat is de naakte vriend van Patricia Paay. Ter ere van zijn 25-ste verjaardag plaatste de 41-jaar-oudere-Patricia poedelnaakte foto’s van Maurice op Face-book. Ter ere dus. Echt waar. Dé Maurice kon nog net op tijd een hand voor zijn “sacramentje” houden toen Patricia hem met fotocamera overviel onder de douche. Misschien vond Maurice het een leuke verrassing…maar men zou het om minder uitmaken.

Nee Majesteit, kijk nog eens goed rond….Neeheeee, dat is Carice die zwanger. Ze verwacht een baby van haar vriend Guy Pearce. Leuk leuk voor Carice, maar ze is niet zo blij met de paparazzi die voor haar woning ligt. Dé Guy Pearce die in 2007 tegen “The Guardian zei dat hij niet zat te wachten op kinderen. Wat het tij kan keren inderdaad.

Hoor toch eens…neehee, dat is Dafne Schippers, zij baalde dat ze zaterdag in Portland zilver won in plaats van goud. Ik vind zilver heel goed. Volgende keer hopelijk goud.

Kijk nog eens goed rond….Neehee, dat is Max Verstappen die was gisteren al helemaal niet zo blij omdat alles mis ging ná een pitstop.

Kijk eens heeel goed….Neehee, dat is Frank de Boer die vanochtend flink geblesseerd raakte tijdens een oefensessie van Ajax en zijn achillespees scheurde.

Luister dan eens goed….Neeheee, dat is Wilfred Genee die vanochtend vertelde dat hij het verschrikkelijk vind en baalt…. en ziek is van de slechte kijkcijfers

Luister nog eens flinterdun-goed….Neehee, dat is Adele die woedend is dat er bij een diefstal de echo van haar kind is gestolen.

Majesteit, Ik zal het maar verklappen. Het is Lente!! Voelt U de lentekriebels? Hoort U de vogeltjes fluiten? Ziet U de muggen dansen? Ik zag al het Citroenvlindertje. De knopjes aan de struiken, de narcissen en hyacinten.

Fijne dag!

©missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.