. Nicolette geen onderbroek aan

Lieve beste majesteit, oud-koningin Beatrix,

Ik schreef u pas geleden nog over de berichten die ik lees als ik de pc aanzet. Gisteren had Giel Beelen vette pech omdat er in zijn vakantiehuisje was ingebroken. Dat is ook vette pech. Maar vandaag lees ik:“Nicolette Kluijver zonder ondergoed”.

Dan denk ik “was ze haar onderbroek vergeten? Waren ze allemaal in de wasmachine klem komen te zitten? Elastiek uitgelebbert? Was de sluiting van haar bh kapot gegaan op een nette receptie. Wat is het drama??….want je komt toch niet in het nieuws als je geen onderbroek draagt? Dat ziet toch verder niemand als je net gekleed gaat en geen spiegelende lakschoenen draagt.

Ik klik op het bericht, want dit wil ik weten. Achhhh het was bewust….voor een fotoshoot. Het woord “fotoshoot”…nog zoiets. Waarom niet gewoon het was voor een paar foto’s. Iemand laat haar onderbroek thuis voor een fotoshoot. “Halt, of ik shoot, ik ben een fotoshooter, je geld-of-je-onderbroek.” Ik zou dan zeggen:  ‘hier mijn beurs, pak an, er zitten toch maar een paar stuivers en dubbeltjes in”.

Zodra ik een fotocamera zie kijk ik of alles netjes zit, haren netjes, glimlach netjes, blouseje netjes, geen knoopje teveel open….maar ik trek dan niet mijn onderbroek uit. En de woorden ‘geen onderbroek aan’ zet ik al helemaal niet op het wereld-wijd-web. Wat moeten de mensen-over-de-hele-wereld wel niet denken? Mensen die blote haren al teveel bloot vinden?

Nicolette ‘deelde’ de foto op Instagram staat er bij. Met een linkje naar haar Instagram zodat je de foto’s kan zien van haar blote onderlichaam vanaf de zijkant. Ze draagt verder alleen een paar hoge hakkenschoenen en een lange witte jurk met diepe split in de zijkant…diepe brede split, diepe brede hoge split…Split? noem het maar een inham…uitham. Wie ontwerpt er nou zo’n jurk? Je ziet de naakte zijkant, van de tenen, bovenbenen, blote billen, blote buik, tot over een stukje van de onderste ribben, ver boven het gedeelte ter hoogte van de galblaas en de lever. Er is een rode kleur aangebracht op haar blote benen zodat het op de foto uitziet alsof ze halfhoge rode panty’s draagt. …of zijn het echt rode panty’s? Haar handen bij het gezicht gevouwen met de  ‘onschuldige’ uitstraling van “oeps waar is mijn onderbroek gebleven?”

Enfin, tuurlijk lees ik ook de berichten bij de naakte-billen-en-buik-zijkant-shoot.

Ronald vind het “Fietvieuw”.

Bert vind het “heul mooi!!”

Jan schrijft: Zo flauw. Full monthy willen we. Wie is ‘we’? Hoeveel zitten er bij Jan op de bank?

en als iemand schrijft: “Hey psssst je bent je onderbroek vergeten” volgt er een opmerkelijke reactie. Namelijk:

Daar is het ook weer voor en dan nog wat is er op tegen als iemand lekker en ook nog mooi gekleed gaat.

“Daar is het weer voor” ?? Het is hartstikke warm, de mussen vallen nog net niet van het dak, ze draagt een jurk tot op de grond, schoen met hoge spitse moeilijke hakken waar me het zweet al bij uitbreekt als ik er naar kijk. En dezelfde rode kleur armen alsof ze lange handschoenen draagt….en dan zou zo’n dun lapje onderbroek te warm zijn? Ik geef toe, het is een mooie foto, maar zo kwam men het zwembad niet binnen…terwijl het daar wel weer voor is.

Doei.

©missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.