** De koning weet het niet

Lieve beste majesteit, oud-koningin Beatrix,

In onze krant stond gisteren een wel heel opmerkelijk stukje. Het ging over de ophef die in de politiek is ontstaan over de compensatie van de belasting van het koningshuis. ‘Onze koning zou zelf niet weten over de vermeende compensatie’ zei premier Mark Rutte.

Het kleine stukje uit het grote artikel waar ik verbaasd over was ging over het praatje-zelf dat minister Rutte had met de koning en dit stukje word letterlijk in de krant geciteerd:

Ik heb natuurlijk de koning gevraagd ‘weet u er iets van?’ Hij zegt:”Ik weet er niks van, mijn moeder weet er niks van” zei Rutte. Hij heeft woensdag met koning Willem Alexander over de kwestie gesproken.

enz.enz.

De koning weet het niet en U ook niet.

Bij deze draag ik een mooi plaatje op aan U en aan alle Oranjes “die het niet weten”. Het plaatje van Gert en Hermien met het lied “Alle duiven op de Dam” sjalalalie sjalalala “ja die weten hoe het kwam” sjalalalie sjalalala….

Welterusten.

ps. Heeft U mijn brief wel eens gelezen met als titel “Zomer,Vaderdag en Paleizen” van 21 juni 2015. Daarin staat wat Mark Rutte vond van big “fhisjes”.

En we gaan het niet hebben over Uw zus prinses Christina en haar sluiproutes om belasting te ontduiken. En Uw zus prinses Irene betaald ook al jaren geen belasting (zie blog “op grote voet” van 6 aug. 2014) Maar ze weten het allemaal gewoon niet.

Welterustennnn.

©missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.