**Homeopathie

Lieve beste Majesteit,

Ik las dat het homeopathische geneesmiddel uit de gratie raakt. De omzet van kleinere merken is met 40% ingestort. Dit is te danken aan het feit dat al een paar maanden op de verpakking geen informatie meer mag staan waarvoor de middelen bedoeld zijn.

Minister Edith Schippers van volksgezondheid wil duidelijk maken dat er geen wetenschappelijke bewijzen bestaan over de werking van de homeopathische middelen.

Majesteit majesteit, Ik heb U vorig jaar al een mail gestuurd over dit onderwerp.

Ik vind de maatregel van minister Schippers namelijk ontzettend erg-veel onterecht. Mag dat zomaar? Heeft Uw volk geen recht op die informatie? Als ik Vingerhoedskruid in de tuin zie staan dan weet ik dat die giftig is, als ik Monnikskapje zie staan weet ik dat die giftig is maar ik weet ook dat er een medicijn voor hartklachten van gemaakt word. Zodra iemand geld gaat vragen voor een middeltje van die plant dan wil ik wel meer informatie hebben dan een fotootje van de plant. Ik heb het gevoel dat minister Schippers deze maatregel heeft getroffen omdat ze bang is dat de mensen zelf gaan ‘dokteren’ op een natuurlijke manier, in plaats van dure medicijnen betalen omdat het eigen risico van de ziektekostenverzekering absurd hoog is gemaakt.

De Europese grondwet…daarvan zijn ook geen wetenschappelijke bewijzen dat het positief werkt…en toch heeft minister Rutte zijn handtekening gezet in Brussel en betalen we miljoenen aan Brussel.

Ik zeg BOE tegen deze maatregel op de verpakking van homeopathische geneesmiddelen.

Doeiiiiiiii

©missie M.

2 reacties op “**Homeopathie

  1. Helemaal met je eens! Ik vind t een groot schandaal! Ik gebruik heel veel homeopathische middelen. Tegen overgangskwalen, voor betere weerstand, noem maar op. Nog even en minister Schippers gaat de brandstapels weer opzoeken! Brr moet er niet aan denken! Ik ga die petitie nog maar eens een keer tekenen. Beter teveel dan te weinig! 🙂

    • Helemaal met je eens. Zelfs op een pak chocolade vlokken staat nog dat het voor op de boterham is of om te garneren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.