* Boer zoekt vrouw 4

Lieve beste majesteit, oud-koningin Beatrix,

Ik ben laat met mijn mening over de uitzending van Boer-zoekt-vrouw-internationaal. Maar het was zo druk druk druk. ….momentje ik moet even het geluid van de tv zacht zetten….. Op het journaal was een fragment van een boze man in Turkije. Ik wil het niet hebben over die man in Turkije. Ook niet over die winkelier in Turkije die aangifte doet tegen onze koning. In eens zijn er gruwelijke valse beschuldigingen omdat de boze man zijn zin niet kreeg.

Enfin het was druk druk druk… dan was er nog dat bericht over de peettante van koning Willem-Alexander, de aardige Deense koningin Margrethe, die tijdens een vraaggesprek met Belgische journalisten in paleis Amalienborg liet weten dat ze niet van plan is om te stoppen met roken. Waarom dit ter sprake is gekomen is me een raadsel. Het Belgische koningspaar gaat eind deze maand op Staatsbezoek naar Denemarken. De Deense koningin is een kettingrookster en ook tegen het Waalse Place Royale bevestigde zij nog eens dat ze geen plannen had om te stoppen met roken.

Dan las ik een bericht dat Uw kleindochter prinses Ariaan met Valentijnsdag een lieve liefdesbrief had gekregen van de negenjarige René uit Tilburg. René schreef aan prinses  Ariaan “je bent het mooiste meisje van de hele wereld”. Achhhh wat lieffffff. René kreeg toen een brief van ons koningspaar om hem te bedanken voor de lieve brief aan hun jongste dochter.

Eergisteren bij de aflevering van Boer-zoekt-vrouw gebeurde niet zo veel is mijn mening.

Boer Riks stond samen met de leuke Marit wat on-ergonomisch  aardappelen te schillen en wortels te schrapen boven de pedaalemmer. Ik vond het wel mooi dat Riks een gebed vóór het eten op zei. En dat de drie dames dat moment respecteerden.

Boer Olke ging met zijn drie dames naar de koeien. Net nu de dames er zijn moesten de koeien een inentingsspuitje krijgen. Harriet die een opleiding tot dierenartsassistente doet was in haar nopjes. Sandra voelde zich een beetje dommig omdat Harriet het zo goed deed. Olke stak zijn arm in de kont van de koe, met een lange handschoen aan. Het ongeboren kalf voelen. Tuurlijk, Harriet ging ook met een lange handschoen in de koe om het ongeboren kalf te voelen. En jawel Sandra wou dat ook proberen. Proberen? Die koe is toch geen kijkdoos. Sandra ging ook met haar arm naar binnen, toen ze haar arm weer terug trok was ik bang dat de handschoen bleef steken maar dat viel weer mee. Toen ze met de autoweer vertrokken wou Albertien liever te voet terug lopen. Albertien zei dat bij een vraag Olke het eerste naar haar keek.

Bij boer Marc lijkt het soms wat stroef te lopen. De afwas liep niet stroef, maar daar bij viel de stroom uit.

Boer David en zijn dames hebben diepe gesprekken over emoties en relaties.

Boer Herman heeft het eerste keuzemoment al achter de rug. Hij vond het een moeilijke gevoelskwestie, Tja dat het je met gevoelskwesties. De drie dames zaten zenuwachtig tegenover Herman en Yvonne. Pia was diegene die de koffers kon pakken om naar huis te gaan. Wat had ik te doen met spontane lieve Pia. Zij huilde, ze had voor het eerst een klik met iemand en nu moest ze naar huis. Pia daar kom je wel best wel overheen.

Majesteit, Alvast welterusten!!

©missie M.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.