* Tan code

Lieve beste majesteit,

Vorige week schrok ik toen ik las dat de immer-sympathieke Umberto Tan een kleine ‘privé studio’ heeft waar hij de laatste twee weken verblijft, omdat hij een stiekeme relatie heeft met de knappe blonde nieuwslezeres Dionne Stax. In december zei Umberto nog dat zijn gezin het allerbelangrijkste was, zijn vrouw en kinderen staan op de eerste plaats. Terwijl ik zat bij te komen van de schok las ik dat hij meermaals vreemd is gegaan. Slappe docus.

Dionne Stax is geregeld gezien in de studio van Umberto. De studio waar Umberto’s immer-steun-en-toeverlaat waarschijnlijk nog nooit is geweest. Maar Umberto en Dionne willen er geen enkel woord over kwijt. Nu niet, nooit niet, had de RTL-Late-Night-presentator gezegd.

Drie jaar geleden ging het in RTL-Late-Night over Onno Hoes, en werd het ‘interview met toyboy’, over die zoen (zonder sex) getoond, ook werd het imago van Onno uitgebreid besproken in RTL-Late-night. Erik Mouthaan, een gast in de RTL-show, walgde van dit interview-filmpje en vroeg zich af ‘waarom die jongen op tv moet, waar hebben we het over?’. Er zijn zoveel huwelijken waar iets is…..enz. Dan zegt Umberto:  “misschien omdat het samenhangt met de functie van de burgemeester”…. En hij sluit af met de woorden “is dat ook jouw gevoel Erica ?”. Erica Terpstra zegt “Absoluut”.

(Zie het youtube-filmpje “De jonge flirt van Onno Hoes – RTL-Late-Night”)

https://youtu.be/UfAAYfZXARQ

Maar nu mag geen enkele letter gesproken worden als Umberto een buitenechtelijke stiekeme relatie heeft. Als hij zijn knappe en lieve vrouw niet wil kwetsen had hij haar niet moeten bedriegen en verlaten voor een twintig jaar jongere blonde nieuwslezeres.

Verliefd worden komt niet van vandaag op morgen. En je hoeft er niet aan toe te geven of in mee te gaan.In onderstaand filmpje danst Dionne heupenwiegend voor de neus van heupenwiegende Umberto.

Zijn vrouw Ineke vind ik een prachtige knapperd.

Ik had Dionne altijd zo hoog staan. “Had” inderdaad. Van gehuwde vaders met een gelukkig gezin blijf je vanaf egaal hoe hoog dat ego is.

Gisteren las ik voor de eerste keer een reactie. Heel veel woorden die eigenlijk niks zeggen. Beide hebben het twitter-account van een Privé-journalist op zwart gezet nadat hij een artikel uit de Telegraaf over het liefdesleven op social media deelde.

Dionne zou morgen een afspraak hebben met Radio538 om met Edwin Evers over haar nieuwe programma bij omroep Max te praten.Zonder opgave van redenen heeft ze geannuleerd. Edwin Evers vind het jammer, hij zegt: ‘als je tegen mij zegt ‘ik wil het er niet over hebben’ dan praten we er niet over. Mij interesseert het persoonlijk namelijk helemaal geen moer wat die twee doen”. Zijn twee mede-presentatoren denken daar anders over. Ze zeggen:Is er een video over Yolanthe, dan wordt het uitgezonden. Is er ergens een beetje dirt, of is er ergens een beetje kots dan word het uitgezonden, ‘Ze kan hier toch niet komen zitten en dat we er niets over vragen’.

Drie jaar geleden sprak Umberto de woorden:…”misschien omdat het samenhangt met de functie van de burgemeester”.

Waarom? Umberto, jij bent geen burgemeester, maar een echtgenoot van een lieve vrouw, vader van drie kinderen, talk-show-presentator en bekende Nederlander. En omdat Dionne twintig jaar jonger is en nieuwslezeres. Dat is heel wat meer dan een gehuwde burgemeester zonder kinderen (die misschien met medeweten van zijn partner soms losse relaties had). Die onnozele zoen en dat interview wat jullie bespraken in RTL-Late-Night heeft Onno zijn baan en geloofwaardigheid gekost en tenslotte zijn huwelijk.

Majesteit, ik vind het hypocriet en slappe kost van Tan en Stax.

Doei.

©missie M.

https://youtu.be/apNB6NTs9L0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.