* Blunder met uitnodigingen

Lieve beste oud-koningin Beatrix, majesteit,

Ik las gisteren dat de gemeente Peel en Maas een ‘menselijke fout’ heeft gemaakt. In de krant stond letterlijk dat de gemeente ‘de verkeerde mensen heeft uitgenodigd voor het feestje in het gemeentehuis tijdens Koningsdag. Per ongeluk zijn een ‘willekeurige groep inwoners’ uitgenodigd in plaats van de gedecoreerden. De mensen die per ongeluk een uitnodiging kregen hebben een brief gekregen met de woorden:

“Wij hebben u een uitnodiging gestuurd die u niet had moeten ontvangen. Het zou bijzonder zijn om Koningsdag met alle inwoners te vieren maar helaas is dit niet mogelijk. Wij hopen dat u de uitnodiging als niet ontvangen wilt beschouwen”.

In het “Huis van de Gemeente” koningsdag vieren met 800 mensen is volgens de woordvoerder van de gemeente nooit een optie geweest, dat is logistiek gezien niet te regelen, het moet wel allemaal passen. Daarom is de excuusbrief huis aan huis bezorgd.

Ik zou het juist prachtig vinden als een groep willekeurige inwoners waren uitgenodigd, maar ik begrijp wel dat gedecoreerden voor de decoratie zorgen.

Gemeente Peel en Maas, jullie hebben niet ‘verkeerde mensen’ uitgenodigd, maar jullie hebben verkeerde adressen op de uitnodiging ‘getypt’. Misschien zaten bij jullie “verkeerde” mensen achter het typemachine.

Doei.

©missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.