** Boer zoekt vrouw 10

Lieve beste majesteit, oud-koningin Beatrix,

De laatste aflevering liet vijf gelukkige boeren zien.

Boer Herman had een nieuwe uitstraling. Voor Herman heeft er een flinke aardverschuiving plaats gevonden. Herman is verliefd op Fleur en Fleur is verliefd op Herman. Herman zei “Dit gevoel kun je maar aan een ding de schuld geven en dat is liefde”. Wat is liefde werd hem gevraagd. Hij noemde meerdere dingen op en eentje was: Fleur neemt me zoals ik ben. Dat is echte liefde, als je gewoon jezelf kan zijn.Mooiiiiii.

Boer Marc is zo trots op zijn AnneKim. Hij heeft kennis gemaakt met de familie en vrienden van AnneKim. Hij past precies goed in het plaatje. Mooiiii.

Boer David is zo blij met Mara. Ik vind ze leuk samen en hoop dat ze nog lang gelukkig samen zijn. Ik betwijfel of dat in Roemenië zal zijn. In ieder geval een leuk stel. Mooiiii.

Boer Riks noemde zich zelf een onhandige Harry. Hij had eerder een zomerhulp gehad die het wel met hem zag zitten. Maar Riks deed mee met Boer zoekt vrouw en de zomerhulp was alweer foetsie. Door de dames realiseerde hij zich dat hij die zomerhulp miste en dat zij was wat hij zocht. Voor Marit vond hij het wel verschrikkelijk. Na de citytrip belde hij de zomerhulp op met de vraag “als je er nog zin in hebt moeten we om tafel gaan zitten”. Riks in Canada is dusss verliefd en blij.

Boer Olke in Texas. We zagen hem nog tijdens de citytrip een poging countryline dansen met Sandra. Het geluid dat Sandra uitstootte tijdens het dansen was hieeehaaaa. Eerst Olke de kop gek maken, roepen “Olke is mijn doel”, en dan van het een of het andere moment zo afstandig doen en het hebben over vriendschap-ontdekken-op-ontdekkingsreis. Olke zei “vriendschap is niet genoeg”. Sandra zei toen “dan laten we het hierbij”. Maar Olke is gelukkig verliefd op een plaatsgenoot die ook tussen de briefschrijfsters zat. Dan heeft het zo moeten zijn.Mooiiiii.

Welterusten.

©missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.