Zolder

..rommel rommel stommel….ik zit op zolder en vind oude brieven aan onze majesteit..Ik zou hier telkens een oude brief kunnen plaatsen….Ik ga even verder met lezen…Deze vond ik:

_______________________________________________________

Maandag 15 februari 2010 13:35 Prins Carlos Hugo

Lieve beste Majesteit,

Ik las over het aanstaande huwelijk van Uw neef prins Carlos Hugo de Bourbon de Parme. De oudste zoon van U zus prinses Irene die in Brussel met zijn Annemarie Gualthérie van Weezel (werkt als parlementair redacteur voor de NOS in Den Haag) gaat trouwen later dit jaar. Volgens Carlos is er gekozen voor Brussel omdat het de stad is waar hun liefde in alle stilte en rust opbloeide, toen Annemarie er werkte als correspondent voor de NOS en hij als adviseur op het gebied van duurzaamheid. De ouders van Annemarie wonen ook in Brussel, en het is een goed bereikbare plek waar al hun buitenlandse-vrienden en familie- naar toe kunnen komen. Carlos is pas geleden 40 geworden en heeft Annemarie (32) ten huwelijk gevraagd tijdens een pick-nick aan de vijver van Paleis het Loo. Hij heeft daar dierbare herinneringen aan omdat hij er als jongetje vaak kwam. Ze zijn drie en een half jaar samen. Dat ik dit uit de krant moet lezen…..Maar enfin toch weer een leuk feestje in het vooruitzicht.

Ik wens U nog een fijne dag, doeiiiii

 

________________________________________________________

Zaterdag 19 februari 2011 11:30 Jaguar-verblijf

Lieve beste Majesteit,
Wat ik vorige week in de krant las….

Negen ton voor jaguar-verblijf Artis, Artis kan sneller met de bouw van een nieuw verblijf voor jaguars beginnen, dank zij een donatie van 900.000 euro door schadeverzekeraar Noordhollandsch van 1816. In het nieuwe verblijf kunnen de roofdieren in paren leven. Als hier jongen uit voortkomen, kan het jaguarvrouwtje zich met haar jongen afscheiden van het mannetje.

Een donatie van 900.000 euro voor een “hok” zodat moeder-jaguar de vader-jaguar een bezoekregeling kan ontzeggen, zijn kids niet kan spreken. 900.000 euro voor een verblijf voor dieren die normaal tussen de struiken leven in een ver, arm en vreemd land waarvan de koning met 900.000 euro het hele land kan opknappen. 900.000 euro voor een “verblijf” waar niet eens een keukenblok in gemonteerd hoeft te worden, waar geen vaatwasser, koelkast, ingebouwde magnetron en eductiekookplaat gemonteerd hoeft te worden, waar geen kookeiland de show steelt, waar geen jaccuzie in zit. Oké de deur moet een goed slot hebben, en ook een dikke tralie, maar 900.000 euro???? Ik vind dit erg overdreven.

Dan te bedenken dat er bezuinigd word in ons land. Volgende artikel: De bezuinigingsdrift van ons kabinet ondermijnt de kwaliteit van de rechtspraak. Het word voor burgers een stuk moeilijker om de gang naar de rechter te maken wanneer het kabinet zijn plannen doorzet om de griffierrechten fors te verhogen. dat stelt de NVvR, de beroepsvereniging van rechters en officieren van Justitie, aldus de krant.

Ik verheug me op U bezoekje in april.

Majesteit, een fijne dag verder.doei.

©missie M.

 

_______________________________________________________

Zondag 14 maart 2010 13:58 Prins WA, Camiel en Wouter

Lieve beste Majesteit, Ik heb het…ik weet het…ik heb het gezien…Ik zag de foto van Uw vader in de krant…die mond…toen zag ik het….Uw zoon prins Willem heeft dezelfde mond!! Echt, ik heb me vaak afgevraagd op wie prins Willem lijkt…maar nu heb ik het gezien. Laten we hopen dat hij niet alles heeft “geerfd” van één DNA/Gen drager of what ever. En dat er meerdere GEN-nen over zijn ‘gesprongen’. Hij lijkt ook op U. Hij heeft dezelfde wangen, de lieve uitstraling van Uw man prins Claus, en hopelijk de gezelligheid van Uw moeder. Dat is pas klasse.

Camiel Eurlings stopt er mee omdat hij tijd wil maken voor zijn gezin….maar hij heeft nog helemaal geen gezin. Ik denk dat hij wat veel kritiek heeft gekregen omdat hij zijn beslissing liet afhangen van een enquete  v.d. ANWB-leden. Wouter Bos neemt tijd voor zijn gezin? Was hij niet zo lang geleden op tv met zijn kinderen, overdag had hij tijd voor zijn kinderen, hij kon het allemaal zo goed combineren ….of heb ik dat verkeerd begrepen? Ik denk dat hij fijntjes aan voelde dat hij niet op één lijn kwam met JP.

Waarom gaat U niet eens Uw neus laten zien in dat kabinet?

Fijne zondag, doeiiii

______________________________________________________

Zondag 6 maart 2011 11:03 Op de koffie bij de sultan

Lieve beste Majesteit,

Ik vind het wel riskant dat U ondanks alle waarschuwingen de uitnodiging van Sultan Qaboos van Oman aanneemt. Wij moeten reflectors op onze fiets, veiligheidsgordels in de auto om, valhelm op ons hoofd, waarschuwingen voor vuurwerk aan horen “voor onze veiligheid”. Voor koninginnendag in Thorn en Weert zijn absurde veiligheidsmaatregelen getroffen. Mensen mogen hun auto niet eens in de garage zetten. Iedere hulpverlener word gescreend tot en met. En wat doet U? U gaat zonder helm, zonder veiligheidsgordels, zonder reflectors naar een land waar het pas echt serieus onveilig is. Samen met prins Willem Alexander en zijn Maxima, lieve ouders die 3 kleine kindjes thuis hebben. En dat alleen maar om “privé” op de koffie te gaan bij de Sultan.
Ik vind het onverantwoord.

Doei.

©missie M.

_______________________________________________________

Donderdag 3 juni 2010,  23:23 uur Tafelrede

Lieve beste Majesteit,

Ik zag een foto van U in de krant staan, aan de arm van de Noorse koning Harald. U stond weer prachtig op de foto……maar om een tafelrede te houden over u grote zorgen om het leeg vissen van de zeeën vond ik gewaagd wanneer u nog niet weet of er tijdens het staatsbanket vis op tafel komt. Maar wel zeer dapper, bravo!
Ik vind de Noorse Koninklijke familie zo’n nobele mooie familie.

Ik heb mijn nachtpon al aan en ga nu mijn tanden poetsen.
welterustennnnn, doeiiii

©missie M.

 

_______________________________________________________

Zaterdag 19 juni 2010 16:03  Koninklijke bruiloft in Zweden

Lieve beste Majesteit, Ik heb de Koninklijke bruiloft in Zweden op staan. Wat een prachtig bruidspaar!! Zo lief ook…ach zo mooiiiiiii, Wat romantisch, en wat een prachtige mensen. Ik zag Amalia als bloemenmeisje en ik zag U zitten naast koningin Sylvia……Alles live. Ik weet niet of U in de gelegenheid bent om te twitteren terwijl U daar in de kerk zit, of mijn sms kan lezen, maar ik wil U er attent op maken dat U zo straks een raar gezicht trok toen Sylvia iets tegen U fluisterde. U trok Uw mond een beetje raar, U leek wel een beetje André van Duin toen hij Willempie vertolkte. Zo nou ga maar verder met bidden…By the way… Wel mooi hé het gebed in het Zweeds.

ssstttt…ik zal nu stil zijn en verder kijken, doeiiiii

©missie M.

 

 

________________________________________________________

Dinsdag 27 september 2011 12:49 WMC 60 jaar

Lieve beste Majesteit,

Ik wil het met U hebben over het “bliksembezoek” (een ‘vlieg’ bezoekje van 1 uur en 7 minuten) van Maxima aan Kerkrade vorige week. Is het werkelijk nodig om voor 1 uur en 7 minuten een vliegreis heen en weer te maken? Waarom niet meteen wat andere afspraakjes er achter aan. Maxima heeft vast wel een oppas die de kinderen van school haalt.

Enfin, Het WMC was jarig, bestond 60 jaar.
Omdat de voorzitter van het WMC Reg van Loo die dag niet kon achterhalen of de kinderen van Maxima een instrument bespelen, kreeg
Maxima onder het mom van “op een trommel slaan kan elk kind” voor elk kind een djembés. (een Afrikaanse trommel). Wat als Amalia, Alexia en Adriaan op “harp-les” hadden gezeten? Hadden ze dan een harp gekregen? Wat is er mis met een paar mooie sambaballen voor die kleine kinderen?
Maar whohoho die djembés….zo mooi en zo groot !!!!. Of U zoon blij is als zijn drie meiden op de trommels gaan slaan is nog maar de vraag….dan zullen de trommels vast op de geschenken-zolder terecht komen. Of ze gaan mee naar hun villa in Afrika…zolang die villa nog niet verkocht is zal er toch in “gestookt” moeten worden zodat die niet muf word.

Het WMC is jarig en deelt graag uit werd er bij vermeld. Ik heb niks gezien….Als het WMC 60 jaar bestaat is ze vast vaker jarig geweest…toen ik kind was heb ik geen trommel voorbij zien komen. Ook geen fluit. Zelfs geen sambaballen. En als die trommels of fluit al langs kwamen dan was die niet voor/van mij. Dan zat de trommel of fluit vast aan een muzikant die contributie betaalde om te mogen trommelen of fluiten.

Majesteit, mijn pauze is bijna voorbij. Ik wens U nog een fijne middag,  doeiiii

©missie M.

 

________________________________________________________

 

 

_____________________________________________________________

_____________________________________________________________

***Oogcontact-experiment 16 oktober 2015

Lieve beste majesteit,

Gisteren deden duizenden mensen mee aan een wereldwijd experiment in meer dan honderd steden. Het experiment was “oogcontact tussen twee vreemden”. Normaal kijkt één van de twee weg, maar het experiment was om juist niet weg te kijken om “meer persoonlijk contact te weeg te brengen in onze vluchtige en gedigitaliseerde wereld” stond in de krant. De Australische groep Liberators International had dit bedacht.

Zelfs in Maastricht op het Vrijthof stonden vreemden tegen over elkaar te koekeloeren. Op de foto in de krant zag ik dat ze elkaar alleen in de ogen staarden maar niet spraken.

Als U tegen over mij zou staan zou ik het zonde vinden om alleen maar zwijgend te staren. Ik zou mijn mond niet kunnen houden,  “wat een leuke knoopjes op Uw blousje” , “Lopen die schoenen wel prettig?” Hoe gaat het met de kids? “Gaat U mee noten rapen?” Ik heb het emmertje al half vol. Hoe vind U het plaatje van Time is Tight? Heeft U de schoen al gezet voor Sint Nicolaas? Vind U de Rembrandts ook erg overdreven duur?

Nou we het over de Rembrandts hebben. Ik heb de foto’s van de twee schilderijen goed bekeken. Ze kunnen dan wel flink hoog getaxeerd zijn….mijn smaak is het niet…..of zeg ik nou wat verkeerds? Ik hou van kleur…en in deze Rembrandts zit weinig kleur. Bruin, zwart, wit en grijs. De man, Maarten Soolmans, heeft witte sportkousen aan, met een knickerbroek, en rare pumps met hakken aan de voeten. Een bloemetjes centuur, en een gehaakt sprei’ke op de schouders, wat dienst doet als kraag. Hij is de zoon van een rijke Vlaamse suikerraffinadeur die naar Amsterdam was gekomen staat onder de foto.

Zijn vrouw, Oopjen Coppit, was een telg uit een van de oudste Amsterdamse geslachten staat onder de foto met haar beeltenis. Ze kijkt ….zij maakt oogcontact met de lezer van onze krant…draagt een lange zwarte jurk, met een gehaakt sprei’ke als kraag. Kanten manchetten. Als ik nog verder ga met de schilderij te beschrijven dan heeft U al een goed beeld van de beeltenissen…en zegt U straks “ik hoef niet persé naar het museum want ik heb ze al gezien”. Nederland en Frankrijk willen elk 80 miljoen per schilderij betalen, dat geld moeten ze wel weer terug verdienen aan museum-bezoekjes.

160 miljoen voor twee schilderijen. Het gaat mij niet aan, maar ik vind dat wel erg veel geld…als ik zo vrij mag zijn om dat te vinden…Ik heb toevallig een mooi fleurig drie luikje gemaakt. Zelf geschilderd…met veel liefde…..een beeltenis zo uit mijn mouw geschud. Het zijn bij lange na geen Rembrandts of van Gogh-gen. Ik kan er niet aan tippen, maar daar is de prijs dan ook naar. Over honderd jaar heeft iedereen het Rembrandts-echtpaar al tig keren bekeken, eerst met schoolreisje naar het museum, daarna met de personeelsvereniging, nog een paar keren met partner of vriendenuitstapje….. en dan is men toe aan iets anders. Dan word ik, mijn drie-luikje, misschien heel gewild in musea over de hele wereld…en buigen taxateurs zich over het drie-luikje en zeggen dan “erg veel kleur, losse hand, geen perfectie en geen sprei’kes, maar dat maakt het wel weer uniek”. Deze schilderijtjes weerspiegelen een “persoonlijk geheel in deze vluchtige en gedigitaliseerde wereld”.

Zo nu ga ik lekker verder dromen. Welterusten.

©missie M.

________________________________________________________________________

 

***Zondag 25 oktober 2009 23:46 uur

Lieve beste Majesteit,

Ik heb de oplossing…ik las twee weken geleden dit : Belgische regering gaat akkoord met huur Tilburgse strafinrichting. Het Belgische kabinet heeft ingestemd met het plan om vijfhonderd Vlaamse gevangenen over te brengen naar de Willem II-gevangenis in Tilburg. Volgend jaar worden ze overgebracht, men vind het een primeur. De deal met Nederland kost België dertig miljoen euro per jaar. De overeenkomst loopt in principe drie jaar, tot en met 2012, dan gaan de eerste nieuw te bouwen gevangenissen in België open…als alles goed gaat stond in de krant. De Belgische minister van Justitie Stefaan De Clerck benadrukte dat het om een tijdelijke maatregel gaat.

Gisteren las ik: “nijpend tekort aan enkelbanden in België”. België kampt met zo’n groot tekort aan cellen en elektronische enkelbanden dat momenteel 1680 veroordeelde dieven en andere criminelen gewoon vrij rondlopen bij de zuiderburen.(Bij ons) Wie tot minder dan zes maanden is veroordeeld, gaat sowieso vrijuit. Justitie is dringend op zoek naar een leverancier van enkelbanden voor huisarrest.

Nou komt mijn plan. Zullen wij leverancier worden? U krijgt 1,6 miljoen euro om te jagen op wild. Als u nou 0,6 miljoen gebruikt om u Belgische collega koning Albert uit de nood te helpen. Bij de Boerenbond hebben ze heel mooie deugdelijke kettingen in verschillende maten. Helemaal niet duur. Ik denk dat u één meter per zware crimineel nodig heeft. Bevestig daar dan een betonnen kogel aan en ze zullen vast niet met een ketting en kogel op het vliegtuig stappen. Ik schat dat die kettingen per meter 2 euro kosten. België heeft momenteel 1680 enkelbanden te kort. 1680x € 2=€ 3360,- In veel tuincentra hebben ze mooie kogels voor decoratie. Die zijn echt heel mooi, niet duur en niet te zwaar, ze zijn in verschillende uitvoeringen te koop. Met reliëfmotief of in gladde vorm. De tuincentra en Boerenbond zullen U vast korting geven omdat U het bent. Stap dan in u mooie koets en rijd effe op “werkbezoek” naar België. Neem Jan Peter ook meteen mee….o die zit ergens ver weg op werkbezoek…In België is pas echt werkbezoek nodig.

U houd nog genoeg over van het bedrag voor het jagen op wild. En dan komt mijn tweede geniale plan. Geef u zoon prins Willem Alexander en zijn jachtvrienden een lidmaatschap bij een Schutterij of bij een handboogvereniging. Bij de Schutterij kan hij op “klei-duiven” of op de bolletjes op de hoge schietbomen schieten. Daar kan het ook behoorlijk wild aan toe gaan. En u houd nog een aardig centje over voor een goed doel, want een abonnement bij zo’n vereniging is helemaal niet zo duur. Och en als hij heel goed kan “mikken” dan kan hij zelfs Schutterskoning worden. Ik zal meteen morgenvroeg een afspraak regelen bij de Boerenbond oké?

Wat zegt U ervan? Jaahaaa dat dacht ik ook hé. Mooi, dat is dan geregeld, dan ga ik nu mijn pon aantrekken en mijn tanden poetsen. Welterusten lieve beste Majesteit, doeiiiii

©missie M.

 

____________________________________________________________________________

 

 

29-12-2013

Lyme

Geplaatst op

 

Lieve beste majesteit, prinses Beatrix,

Ik wil dit onderwerp al langer aanbreken maar ik weet niet goed waar te beginnen. Sinds de neuroloog Jansen-Steur opgepakt is omdat hij oa verkeerde diagnoses gaf….vraag ik me af “Wat is er bijna net zo erg als een valse diagnose geven?”. Ik denk: Géén diagnose én geen verder onderzoek doen bij erge klachten, géén hulp bieden dus. Of te wel als arts wegkijken omdat hij  geen zin heeft om onderzoek te doen omdat het zoveel werk is. Het kan een spelt in een hooiberg zijn…maar misschien ligt de spelt wel boven op de hooiberg.

Ik had op internet verhalen gelezen van patiënten die ziek en lamlendig zijn geworden na een tekenbeet. Een zelfstandige ondernemer is zijn hele hebbe-en-houwe kwijtgeraakt omdat hij niet meer kon werken en al zijn geld ging op aan onderzoeken en medicijnen die hij zelf moest betalen. Hij werd van het kasje naar de muur gestuurd, het ene ziekenhuis in en het andere uit. De moeder van een 15 jarig meisje is laaiend nadat een arts (of artsen) in een ziekenhuis na bloedonderzoek niks deed en haar dochter nu verlamd is geraakt. Wegkijken omdat het bloedonderzoek naar lyme en/of co-infecties na een tekenbeet in Nederland niet altijd betrouwbaar is of duidelijkheid bied, terwijl men wel besmet kan zijn geraakt. En de artsen weten dat bloedonderzoek niet betrouwbaar is. Het is moeilijk te achterhalen maar het mag geen excuus zijn om dan maar niks te doen onder het motto “het is niet te achterhalen”. Een arts moet dan naar de symptomen kijken, en die worden heel vaak genegeerd met grote gevolgen. Ook zeggen sommige artsen “we geven niet altijd antibiotica bij een tekensteek, want dan hebben we wat te doen”.

Als patiënt moet het frustrerend zijn als je lichaam ziek is en je niet gehoord word omdat het bloed negatief aangeeft. Men kan naar artsen gaan die gespecialiseerd zijn in onderzoek naar lyme en/of co-infecties, maar het is bijna onbetaalbaar. Is het niet discriminatie dat bv een hartpatiënt wel de zorg krijgt en een lymepatient heel vaak niet. Kunnen er niet meer artsen gespecialeerd worden op onderzoek naar tekenoverdraagziektes en in ziekenhuizen werken in plaats van in dure praktijken?

Het gaat hier toch om een patiënt…om een zieke patiënt, en niet om iemand die zelf de keuze maakt om wel of niet een piercing of tatoe te laten zetten.

Kan U niet een goed woordje doen bij minister Schipper van Volksgezondheid?

Welterusten.

©missie M.

 

________________________________________________________________________

 

28-05-2014

Vervolg Lyme

Geplaatst op

 

Lieve beste majesteit, prinses Beatrix,

Ik las dat ons koningspaar op werkbezoek in Duitsland was. Daar “hamerde” onze koning tijdens een persconferentie in Schloss Moyland in Kleef er op dat Nederlandse en Duitse leerlingen elkaars taal moeten spreken. “De koning drong er op aan om kinderen thuis te stimuleren Duits te leren”….(Duitse kinderen moeten dan natuurlijk thuis Nederlands leren spreken?) vanwege de samenwerking tussen beide landen. Ik vind het wel goed…want onze koning kent natuurlijk ook de Limburgse taal. Enfin,Terwijl Uw zoon de koning zich in Duitsland vermaakt met een voetbal en een keepende pop aan het eind van hun twee daagse werkbezoek probeer ik het een en ander op een rijtje te zetten. Kijk dit hoort hier, en dit zet ik dan daar…ziet U? Ik ga de stukjes nummeren.

Dit stukje geef ik nummer 1 Het is een stukje van mijn blog dat ik schreef op 29 dec. 2013: Lyme…..Ik wil dit onderwerp al langer aanbreken maar ik weet niet goed waar te beginnen. Sinds de neuroloog Jansen-Steur opgepakt is omdat hij oa verkeerde diagnoses gaf….vraag ik me af “Wat is er bijna net zo erg als een valse diagnose geven?”. Ik denk: Géén diagnose én geen verder onderzoek doen bij erge klachten, géén hulp bieden dus. Of te wel als arts wegkijken omdat hij  geen zin heeft om onderzoek te doen omdat het zoveel werk is. Het kan een spelt in een hooiberg zijn…maar misschien ligt de spelt wel boven op de hooiberg. Ik had op internet verhalen gelezen van patiënten die ziek en lamlendig zijn geworden na een tekenbeet.

Dan krijgt dit stukje nummer 2 Het is een stukje blog “Hoge kerkdeuren” dat ik schreef op 15 april 2014:…… Want juist van zo’n hoge oud-kerkbaas die over goed en kwaad kon preken, verwacht je dat hij de les “wat wel en wat niet mag” uit het hoofd zou kennen. En dan nu weer zo’n schandaal. Het lijkt me niet makkelijk om vol afschuw met de gebakken peren van je overleden voorganger om te gaan. Maar zwijgen? Was het een grove inschattingsfout?  Zelfs minister van Volksgezondheid Edith Schippers vindt die afwachtende houding “kwalijk”.

Maar volgens mij is minister Edith Schippers (en haar collega’s oa. Opstelten) wel wat gewend met “problemen negeren” en “doofpotten”……

dit word nummer 3 Dit stukje gaat over het krantenartikel uit de krant van 16 mei 2014 met de vetgedrukte woorden: “Kamer wil centrum voor ziekte van Lyme” Eindelijk succes voor het burgerinitiatief: er komt een expertisecentrum voor de ziekte van Lyme. Een brede meerderheid steunde het burgerinitiatief van de Nederlandse Vereniging voor Lymepatienten. ………De kans is groot dat het expertisecentrum in het Radboud UMC in Nijmegen komt zegt minister Edith Schippers (Volksgezondheid) Dat academisch ziekenhuis heeft al veel kennis op het gebied van Lyme. Het is de eerste keer in de geschiedenis dat de Kamer een burgerinitiatief overneemt. Wat het centrum kost, weet Schippers nog niet. “Maar ik maak geld vrij. Er zijn steeds meer teken en steeds vaker zijn ze besmet. Ik weet uit mijn eigen omgeving: Lyme is geen griepje.”aldus Edith Schippers

en het laatste stukje krijgt het nummer 4. Het is een stukje uit een brief uit 2012, geschreven door Hayley op Lymenet Nederland……………….:
Lees, de schrijnende verhalen op Nederlandse Vereniging voor Lyme Patienten en lymenet/forum.
Er is in 2008!!! een petitie getekend door 40.000 mensen!!
WAAROM is er tot nu toe NIKS mee gedaan??
Er zit bloed aan de handen van degenen die hier verantwoordelijk voor zijn, de minister van gezondheid! b.v.
Edith Schippers is er pas sinds 2010, maar degene die ervoor verantwoordelijk was, heeft NIKS gedaan met de petitie, en ook het verhaal niet doorgeschoven blijkbaar naar Edith!!

Maar het is nu 2014. Dus weer wat jaartjes verder. Ik was blij toen ik vorige week las dat er eindelijk een centrum voor Lyme komt…ik dacht “Edith heeft vast mijn blog gelezen”…maar dan lees ik de verhalen op Lymenet en vraag me af “hoelang zal het gaan duren?” En ook denk ik dan “Ik geloof niet dat huisartsen en neurologen geen verstand hebben van lyme/co-infecties en de gevolgen hiervan”. Het is voor hun wel “zo makkelijk en zuinig om te doen alsof ze het niet weten”. Edith weet dus vanuit haar “eigen omgeving” dat Lyme geen griepje is. Dat moest er nog bij komen dat de minister van Volksgezondheid dat zou denken. Enfin…nou weten we dat ze Lyme serieus neemt….maar of de patient voortaan serieus word genomen is een groot punt. Ik gebruik daarom de woorden die Edith gebruikte in april 2014 na de doofpot van het bisdom:  “die afwachtende houding is kwalijk“.

Welterusten.

Doeiiiiiiiiiiii

©missie M.

____________________________________________________________________________

 

________________________________________________________________________

 

 

 

 

_______________________________________________________________________

 

___________________________________________________________________________

 

 

_________________________________________________________________________