Lenteweertje

Lieve beste majesteit, prinses Beatrix,

Wat was het toch mooi weer dit weekend. Zo plotsklaps zomers warm. Dan is er wel meteen een explosie van stuifmeel en pollen in de lucht. De vlindertjes fladderden door de lucht, de gele Citroenvlinder,de Dagpauwoog, het Grote koolwitje of het Kleine koolwitje…ik zie het verschil niet zo goed tussen die witjes, en al helemaal niet als ze snel fladderen, dan de vogels die druk kwetterden en hun deuntjes floten. Ik las de krant en toen ik even opkeek had de Seringenboom plotsklaps kleine blaadjes gekregen.

Nu ga ik mijn nachtpon aantrekken en tanden poetsen. Welterusten.

©missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.