** Stom journaalbericht

Lieve beste majesteit, oud-koningin Beatrix,

Op het journaal zei de mannelijke nieuwslezer dat het draagvlak voor de monarchie lager was geworden. En alsof dat nog niet genoeg was kwam er nog een vrouwelijke verslaggeefster in beeld en aan het woord en zei dat de monarchie minder populair zou zijn geworden…..de verslaggeefster vertelde dit zonder dat de tanden van elkaar gingen, alleen haar lippen bewogen. Ergens hoorde ik het woord “verbondenheid” vallen. En dat woord werd er uit geperst alsof het een vies woord was.Toen kwam de nieuwslezer weer aan het woord….het leek wel alsof de nieuwslezer vrouwenlippen had gekregen en lippenstift op zijn lippen had. Wat is dat toch met die praatjesmakers die uit het niets vertellen dat het volk straks ons koningshuis in eens niet meer zo nodig vind. Dat het volk misschien liever een president ziet. ONZIN.

Er zouden ook cijfers zijn uitgedeeld. Hij vertelde dat het volk onze koning een 7,3 had gegeven, U kreeg een 7,4 en Maxima zou een 7,7 hebben gekregen.

Nietus !! Ik heb geen vragenlijst gezien, mij heeft niemand gevraagd om een cijfer te geven. U was altijd een prachtige en krachtige koningin, eerlijk en oprecht, U staat er altijd geweldig netjes en correct op, mooi sierlijk hoedje op U mooie Beatrix-kapsel, jasje of poncho altijd netjes en up-to-date, nooit een ladder in de panty. En ons koningspaar is ook geweldig.

Onze ministers en premier maken er soms een potje van..belangrijke stukken verdwijnen of worden zwart gelakt…..of belangrijke militaire kazernes waar wapens en granaten liggen zijn niet goed beschermd hebben we kunnen zien….en van die ‘politieke blunders’ word sinds kort één keer per jaar een ‘grapjesshow’ gemaakt zoals Obama dat doet. Voor de luchtigheid? Ik vind het draagvlak voor het kabinet wel aan de krappe kant. Een draagvlak voor Clinton-of-Trump-achtige-verkiezingen is al helemaal van de baan. Ik wil ook geen Witte Huis naast het paleis van onze koning. Een duur Wit Huis waar een dure president met zijn dure first-lady-of-the-house vijf jaren in gaan wonen bij de candle-light-suppers. En ná die vijf goudenhanddrukjaren kunnen ze verhuizen en de rest van hun leven verder leven als een koning-met-pensioen, en komt er weer een nieuwe dure president met dure first-lady-en-first-kinderen.

Ik wens U voor morgen een prettige koningsdag, met niet al teveel sneeuw en regen…behalve lintjesregen.

Majesteit, ik geef U en ons koningspaar elk een 9,5 Dat is een mooi cijfer.

Leve de koning en koningin!!

©missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.