** Me and mrs. Jones

Lieve beste majesteit,

David Bowie, Johan Cruijf, en Prince gestorven, en vandaag stond in de krant dat Billy Paul (Paul Williams) zondagmorgen op 81 jarige leeftijd is gestorven.

Hij zong zo mooiiiii het lied “Me and mrs Jones”. Miee..hieee..ieee and mrs mrs mrs mrs Jonessssssss, we got a thing going on

Tja…welk thing ?, ze wisten dat het fout was want hij zong: “we both know that’s it’s wrong”. Maar het was te strong om het los te laten. Ze zagen elkaar elke dag in het zelfde café om six-thirty, handje houden, plannen maken, en de juxe box speelde dan hun favoriete ‘songs’….en toch moesten ze extra voorzichtig zijn want mrs Jones had haar eigen obligations….Wazig gedoe, eerst “a thing” welk thing? en than “eigen obligations” waar hij verder niks over los laat. Dat kan van alles wezen…..had ze morele verplichtingen? ….maar ze wisten beide dat het wrong was…en dan toch elke dag weer elkaar “meeten” in het zelfde café, handjes houden, plannen maken, met de favoriete liedjes in de juxe box. Elke dag weer. In het café rondhangen.

Majesteit, het is maar een liedje….ze hingen toch niet elke dag in het café….dat werd veel te duur…destijds werd er nog gerookt in café’s, en mrs Jones had misschien een café-allergie-obligation…..daarom moesten ze voorzichtig zijn want ‘it hurts so much’ , en toen is mrs Jones haar eigen weg gegaan en niet meer naar het café gegaan….geen favoriete songs uit de juxe box meer, geen plannen plannen,….gewoon een lied dat mooi klinkt en mooi gezongen werd.

Rust zacht Billy Paul.

Welterusten.

©missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.