*Hans Maessen

Lieve beste Majesteit prinses Beatrix,

 Wat is het toch nog steeds een gedoe over dat incident op de Dam met Hans Maessen en Joanna van der Hoek. Ze laten het er niet bij zitten en hebben een advocaat in de arm genomen. Maar ik snap het hele-eieren-eten niet.Hans en Joanna wilden de aandacht en die hebben ze op deze manier gekregen. Ik citeer de woorden uit een krantenartikel over/met Hans Maessen:

uit de krant: Hoewel niet bewust uitgelokt, betekende het incident op de Dam voor de campagneleider van het Nieuw Republikeins Genootschap een niet te missen kans voor open doel. Het zijn momenten waarvan een communicatiemannetje of-vrouwtje alleen maar kan dromen. bla bla bla bla….

De agenten die hen mee vroegen naar het bureau waar ze vast koffie kregen hadden het eigenlijk niet zo slecht gedaan, tenslotte zijn Hans en Joanna geen fans van het koningshuis, misschien was het zelfs een kwelling voor de actievoerders om tussen een feestend volk te staan met drie witte ballonnen en een bordje. Dus de agenten hebben Hans en Joanna vast alleen maar een plezier gedaan door ze uit de feestende menigte te halen en een lekkere kop koffie of thee aan te bieden.Toen de agenten achteraf hoorden dat die twee graag als anti-koningshuizers bij de balkonscène waren geweest hebben de agenten hun excuses aangeboden én een bos bloemen. Nou ja…ik was ook niet live aanwezig bij de balkonscène.

welterusten,doei.

Geachte advocaat van Joanna,
Geef die agent een schouderklopje dat ze zo goed en bezorgd waren voor uw cliënt en haar gered hebben van de drukte om het koningshuis.
Was getekend missie M.
Doei

©missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.