*Lekker pu’h

Lieve beste majesteit prinses Beatrix,

Heeft U het gezien? Die puntentelling van het Eurovisiesongfestival? Waarom heet het trouwens Eurovisie als ook landen mee doen die niks met de EU van doen hebben?

Ik zat fijn op de bank met mijn pyjama aan naar de tv te kijken… en zit nu onder de vliegkusjes en smak-smak-wuifplakkers…van de blije zanggroepen als ze veel punten kregen. Nou…blije zanggroepen…ben er maar blij mee…maar ik vond Anouk het beste. Lekker Pu’h.

Majesteit,Ik hoop dat U de landen heeft genoteerd die geen punten aan Nederland hebben gegeven zodat U die landen geen kaartje meer stuurt met kerstmis. Ik hoor net dat Nederland op de 9-de zal eindigen. Of de zesde plaats…in ieder geval zit ze in de top 10 van allllll die landen. Wel goed maar ze was veel beter…….maar tja die rare-talen-landen stemmen allemaal op mekaar. Denemarken heeft gewonnen. Birds van Anouk en Tearsdrops van Denemarken.

Ik ga mijn tanden poetsen. Welterusten Nederland, welterusten majesteit. doeiiiiiiii

©missie M.

ps. Maxima was gisteren jarig. Wilt U Maxima nog feliciteren met haar 42-ste verjaardag?

4 reacties op “*Lekker pu’h

  1. Missie gisteravond heb ik ook weer gekeken, voor het eerst sinds jaren. Het was ooit een echte enge trollenshow, maar dit jaar vond ik het meevallen qua zangers en zangeressen. Onze Anouk is en deed het heel mooi en ik vond dat ze had moeten winnen.
    Vanmorgen hoorde ik dat Anouk het een goede promotie vond van haar album en hoopt op een buitenlandse doorbraak. Zo combineer je het nuttige met het aangename. Slimme meid! Chapeau.

    Ik heb genoten van de Zweedse humor.

    • Hallo Inge, Klopt er zaten vaak trollen tussen. Ik vond dit jaar best wel mooie liedjes er tussen zitten maar ook veel drukke-rommel-liedjes.
      🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.