* ING

Lieve beste majesteit, prinses Beatrix,

Vandaag is het woensdag. Volgende week woensdag bent U jarig. Dan kan U nu nog een hele week 79 jaar vieren, en volgende week viert U 80 jaar. Ik vind dat U er piekfijn uit ziet voor iemand van bijna 80 jaar. Komen er 80 kaarsjes op de taart? Of worden het LED-lampjes ivm de rookmelders.

Niet dat ik Uw zin wil bederven, maar er moet me wat van het hart. ING gaat stoppen met de papieren TAN-codes stond in de krant. 3,5 miljoen ING-klanten kunnen dan hun online betalingen niet meer bevestigen via de codes die al sinds 1986 in gebruik zijn. ‘Waarom doet ING dat’ hoor ik U vragen. Omdat ING wil dat iedereen de mobiele app gaat gebruiken. ING vraagt zich niet af of iedereen een app heeft, laat staan een mobiele app. Er zullen van die 3,5 miljoen klanten toch vast en zeker meerderen bewust geen app hebben en geen app willen. Was de privacy-veiligheid van app-berichten een poos geleden niet in het nieuws?

Wat nu? Inderdaad wat nu. Kan U de koning aan zijn mantel trekken en zeggen “jongen, daar moet je een stokje voor steken”. Dan kan ik nu gaan slapen. Bij voorbaat dank. Welterusten.

©missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.