* Lech

Lieve beste majesteit, prinses Beatrix,

Ik zag gisteren de fotosessie tijdens de skivakantie met ons koningspaar en hun drie dochters. Deze fotosessie vond ditmaal een flink stuk hoger in het skigebied plaats. Volgens een journalist was dit afgesproken omdat er andere jaren ‘gewone’ Nederlanders tussen de fotografen liepen en die dan ook foto’s gingen knippen van het koningspaar.

Het hoger gelegen gebied had wel een mooi uitzicht met die witte bergtoppen op de achtergrond, maar het was er 22 graden onder nul. bbbbrrrrrr…..Om lang stil te staan was het te koud daarom werd de sessie halverwege afgebroken.

Het zijn toch leuke foto’s geworden van ons koningspaar en hun dochters. Hier was het gisteren 4 graden onder nul en een gemene snijdende wind. Ik had een dikke sjaal van misschien wel bijna twee meter lang met zorg om mijn hals en hoofd gewikkeld en een muts op mijn hoofd, vuurrode wangen, waterige ogen en een rode neus. Ik was niet zo geschikt voor een fotosessie.

In ruil voor de fotosessie laten de fotografen het koningsgezin  verder met rust tijdens de vakantie. Fijn dat de fotografen er zich aan houden. Ik vond Maxima dat paarse skipak wel heel mooi staan en het zag er ook nog spiksplinternieuw uit terwijl ze dat jaren geleden ook heeft gedragen.

Was U ook in Lech? Ik geef U groot gelijk dat U niet mee naar boven bent gegaan want voor je het weet heeft men een flinke kou te pakken.

Zo ik ga mijn flanellen nachtpon aantrekken en slapen. Welterusten.

©missie M.

______________________________________________________

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.