*Koninklijk nieuws

Lieve beste prinses Beatrix, Majesteit,

Heeft U het al gelezen dat een Koninklijke zwaan van Queen Elizabeth op de barbecue terecht was gekomen? Ze is geroosterd en opgegeten terug gevonden. Ze was bijna helemaal opgegeten. Arme zwaan. In de twaalfde eeuw was het hoogverraad wanneer men een koninklijk dier zou doden. De zwaan is een beschermd dier, maar tja er was niemand om haar te beschermen.

En nu het nieuws van het Belgisch koninklijk huis. De 72-jarige ex-minnares van koning Albert II ,Barones Sybille de Selys de Longchamps, (de naam klinkt als een longdrink met veel alcohol) zegt dat koning Filip autistisch is. Zal het een gemene roddel zijn, een wraakdaad omdat koning Albert bij Paola bleef en niet met haar verder ging? Van de andere kant…Wat zwaar, wat erg, wat anti-taboe, wat ruig…wat stoer…wat goed…wat vet…wat als het werkelijk waar is dat Filip autistisch is. Want autisten worstelen met het leven, de een meer dan de ander, maar ze zijn vaak heel intelligent en lief…en eerlijk. Koning Filip, I believe in You. ZET UM OP.

Uw bedankfeest gaat niet door op 14 september omdat het zo kort na het overlijden van Friso is. Binnenkort word een nieuwe datum bekendgemaakt las ik. Maar de presentatie van het droomboek voor koning Willem-Alexander gaat wel door op 5 september. Het boek is een bundeling van dromen van inwoners van ons koninklijk Nederland. Toen ik het las dacht ik “achhh vergeten in te sturen”…Ik heb mijn droom voor koning Willem-Alexander nog boven op het kasje liggen. Zou ik het als ps kunnen nasturen zodat de koning het losjes achterin het boek vast ‘niet’ met het niet-machine?

doei.

©missie M.

1 reactie op “*Koninklijk nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.