prinses Irene

Lieve beste majesteit, prinses Beatrix,

Vandaag stond Uw zus prinses Irene in de krant. Ze viert haar 80 ste verjaardag uitgebreid in Koninklijk Theater Carré. Ik dacht ‘dan moet ik onze majesteit feliciteren met de jarige zus’ maar…. Irene is 5 augustus 80 jaar geworden. De taart is allang op. Maar het feestje in Carré is maandag. Dat word een ode aan de natuur met veel kunst van kunstenaars, dichters, cabaretiers, muziek en ballet etc..

Zij is lid van de koninklijke familie maar geen lid van het koningshuis….. omdat ze trouwde met de katholieke Carlos Hugo van Bourbon Parma van Spanje en daar geen toestemming voor kreeg.

Irene zei dat ze veel steun heeft aan haar zusjes na het overlijden van jullie jongste zus, prinses Christina. Want jullie zijn nog maar met drieën over en hebben geen ouders meer.

Ik vind Irene een mooie vrouw, ook prins Margriet vind ik een hele mooie vrouw. Jullie zijn alle drie mooie intelligente vrouwen. Maar majesteit, welke 80 en 81 jarige hebben nog hun ouders? Het is mooi dat U zo hecht bent met Irene en Margriet. En mocht U behoefte hebben om een praatje te maken dan sta ik voor U klaar. En jullie hebben ook nog twee half zusjes mocht ik verhinderd zijn om een praatje mee te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.