*uitgelekt plan

Lieve beste Majesteit,

Ik las afgelopen week in de krant een “uitgelekt stuk” van VVD en PvdA. En Haagse bronnen bevestigden dat de plannen in enige vorm op tafel hebben gelegen.

VVD en PvdA spelen namelijk met de gedachte om “onnodig bezoek” aan de spoedeisende hulp of huisartsenpost te beboeten. Ook overwegen ze het huisartsenbezoek onder het eigen risico te scharen en een extra eigen bijdrage te vragen bovenop het eigen risico.

…zucht…zucht…zelfs U heeft nog minder onkosten aan het onderhoud van de Groene Draeck. Waar gaat dat toch naar toe met dit Nederland? We hadden zo’n goed en mooi systeem. Iedereen betaalde zijn ding en niemand kwam te kort. Nu betalen de mensen veel veel meer dan hun ding en krijgen nog meer rekeningen. Ze betaalden jaren lang voor hun pensioen en waar is dat geld als ze het straks mogen ontvangen?  Activisten liepen de straat op met spandoeken “geen kerncentrale”…en nu er scheurtjes zitten in de kerncentrales en scheuren in het zorgstelsel, mensen niet gelijk behandelt worden…jaaa want wie veel geld heeft krijgt meer zorg…zie ik geen enkel spandoek.

Ik hoop niet dat het straks zo’n “klucht” word zoals hier onderen.

Kom ik bij de huisarts zegt de                                                                                                 huisarts:  “missie M….gaat U zitten…ik heb goed nieuws en slecht nieuws voor u”. Ik: O o dokter…dan vertel me maar eerst het slechte nieuws”.                                          Huisarts:”Het slechte nieuws is dat ik u een bekeuring geef bovenop u eigen bijdrage”.                                                                                                                                               Ik: Oei dokter…wat heb ik gedaan?                                                                                Dokter: Nou dat knobbeltje in u lijf was niks van betekenis, dat was een opgezwollen klier…dat had u op internet kunnen opzoeken…u bent gewoon gezond en het bezoek was dus onnodig…daarom krijgt u nu een geldstraf”.En als u niet binnen veertien dagen betaalt komt de deurwaarder langs.

Majesteit, ik ben toe aan een sterke kop thee.doeiiiiiiiiiiiiiiiiii

©missie M.

4 reacties op “*uitgelekt plan

    • Hey Sïenna,
      Kijk voor een lachende smilie plaats je : (dubbele punt) dan een – (streepje) en een ) (boogje) aan mekaar, dus zonder spasie, en voor ; – ) is een knipoog, en een droevige is : – ( Ik heb er nu spasie’s tussen gedaan anders kan ik het je niet laten zien. 🙂 😉 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.