*Beste Ilse en Waylon,

Lieve beste Ilse en Waylon,

Ik ben helemaal blij als ik jullie lied hoor. Jullie waren het allerbeste op het Songfestival vind ik. De Oostenrijkse zanger Conchita die uiteindelijk gewonnen heeft deed het ook mooi. Jawel heel mooi. Maar die baard…bbbrrrrrr niet mooi… En Noorwegen vond ik ook geweldig mooi. En die groep uit Belarus ook. Zo’n lekker ritme. Zweden, Denemarken en San Marino waren ook niet verkeerd.

De presentatie met de vlagkleuren was ook zeer apart door alle landen gedaan. Die tulpen rood wit en blauw in een boot en vanaf de brug gefotografeerd. Zo mooiiiiiiiiiiiiiiiii

Jullie hadden niet alleen een prachtig lied maar jullie optreden was ook mooi. Gelukkig dat Waylon niet in een hamstermolen ging rennen zoals Oekraïne, of die schommel van Azerbeijan. Of….die volwassen teletubbies uit IJsland met hun druk gedoe. En Hongarije…de zanger met zijn beste mooie kleren aan, naar de kapper geweest, schoenen gepoetst, goed gezongen, prachtige lichtshow, smaakvol decor,….en uitgerekend tijdens het optreden krijgt de pianiste ruzie met een man, het paar heeft blijkbaar een echtelijke twist,achter mekaar aan rennen, over de piano heen,  en dan een zwaai… en schuift de dame met haar witte jurk over de vloer…weggegooid tijdens het optreden….De zanger leek  erg bezorgd en zong steeds dat ze weg moest runnen….of zo. Het hoorde bij het optreden zei mijn man…maar ik weet het zo net nog niet.

Ik ben supertrots op jullie. Hoera!

Doei.

©missie M.

3 reacties op “*Beste Ilse en Waylon,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.