*Februari

Lieve beste majesteit,

Ik las afgelopen maandag dat februari de enige maand is waarin de maan nooit helemaal vol is. De volgende volle maand zou pas weer in 2018 zijn. En “noteer dat zeker op je kalender” stond er te lezen. Majesteit, als U dat ook hebt gelezen…of nog gaat lezen….geloof het niet. Ik zag een paar minuten geleden een grote lichtbol in de donkere hemel hangen….Het was echt de volle maan. Ik liep snel naar binnen. Naar de kalender….

O wacht even…wat hoor ik nu op tv? Prins Constantijn heeft een relatie gehad met het “mooiste meisje van de klas”…Hooohhh U staat op de tv….meteen oude foto op wintersportvakantie. U draagt een blauw skipak. Echt, dat bent U…..De relatie met het mooiste meisje van de klas en de prins was van korte duur….Toen kwam Petra…nu heet ze Laurentien… in het beeld van de prins…en zij is toch echt een schat he die Laurentien.Ik zag haar laatst nog op tv. Toen zat ze met een leesboek op de bank bij schoolkinderen. U boft maar met zo’n lieve schoondochters.

Oké waar waren we gebleven?

De kalender….. en ook de agenda gaven 5 februari 2015 aan. Het is volle maan. Punt uit.Tenminste van deze kant uit gezien is de maan vol.

Gisteren was prinses Marilene van prins Maurits jarig. 45 jaar geworden. Ze ziet er goed uit. Ik had haar jonger geschat.

Nu gaan we duimen dat Hollande en Merkel een mooi gesprek gaan voeren met Poetin zodat er eindelijk een oplossing komt voor de oorlog in Oekraïne. Hopelijk doen Hollande en Merkel het niet alleen voor de schijn, “want dat er straks niemand kan zeggen dat Frankrijk en Duitsland niets hebben ondernomen” las ik.

Ik ga mijn tanden poetsen. Welterusten.

©missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.