. Je Suis Fons van der Poel

Lieve beste majesteit, prinses Beatrix,

Wat ik nou toch hoorde….wat ik las…over onze Fons van der Poel. De presentator van Brandpunt, moet het veld ruimen omdat….luister even goed….omdat hij Jesse Klaver een snotneus noemde. Fons sloot het fragment waarin Jesse aan het woord was over ABN-Amro af met de woorden “Snotneus, Dit was Brandpunt Goedenavond”.

Fons heeft spijt en zegt dat hij het grappig bedoelde maar helaas de Omroep had al een keuze gemaakt.

Los van het feit of hij het eens of oneens is met wat Jesse Klaver te vertellen had….maar dat iemand weg moet vanwege het woord “snotneus”….?? Dat is toch geen scheldwoord. Ik zou het grappig vinden als iemand me snotneus zou noemen…gewoon….omdat ik geen snotneus ben.

Zullen wij nu arm in arm door de straat lopen met een bordje “Je Suis Fons”?

Fijne middag, doei.

Was getekend, Snotneus missie M..

©missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.