-De krim

Lieve beste majesteit, prinses Beatrix,

Ik zag ze allemaal mooie kransen leggen en serieuze blikken trekken bij de Dodenherdenking….maar toch snap ik het niet. …of zij snappen het niet….U misschien ook niet….Kijk…ik probeer het uit te leggen:

Wilders werd voor de rechter gesleept omdat hij één vraag stelde. “Willen jullie meer of minder..?” De mensen in dat café hadden ook “meer meer meer” kunnen antwoorden.

Maar dit….

https://youtu.be/rQnXo2HMriQ Gepubliceerd op 21 feb. 2014
De speech van Guy Verhofstadt was rond 22u15 lokale tijd.

….. dit walgelijk vertoon op het filmpje…waar heel veel militairen tussen en voor het volk staan….dit is heel veel meer dan die ene vraag van Wilders, zelfs veel meer dan het zwijgzame militaire optreden op de Krim (waar minstens 60 % v.d. bevolking pro-Rus is) om .Officieel om de situatie te kalmeren.

Ik weet wel zeker dat het volk op de Krim sowieso had gekozen voor aansluiting bij Rusland.

https://youtu.be/bcQuo6V1M2I Krim Referendum: Bewohner feiern Ukraine Abspaltung Gepubliceerd op 17 mrt. 2014

 

Als het volk er feest om viert…met vlaggen zwaaien en vuurwerk afsteken omdat ze blij zijn….dan moet Obama toch ook blij zijn, want in Oekraïne schieten duizenden burgers en militairen elkaar dood, en de regering gaat met elkaar op de vuist….voor “het gevecht voor Guy” omdat ze er niet uitkomen met 50% pro-Rus en 50% pro-EU. Ik moet er niet aan denken als de Krim bij de EU moet.

Maar Obama is niet blij. Hij deelt aan Poetin sancties uit. Die sancties worden gegeven om het land kapot te maken omdat ze zelf de Krim wilden hebben (ondanks het volk pro-Rus is). Ik moet telkens denken aan de woorden van de Amerikaan Paul Craig Roberts: “Washington plaatst Rusland in een uitermate lastige situatie “geef je over of het is oorlog”.

Majesteit, kom van die prinsessentroon, en sla met de vuist op tafel met de woorden “en nu is het genoeg geweest”.

Doei.

©missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.