– *Bontes mag niet naar Rusland

Lieve beste majesteit,

Waar moet ik nou weer beginnen?…..ggrrrr…….brrrrrr…Als ik naar Rusland op vakantie wil zal ik een visum moeten aanvragen…Dat alleen al vind ik spannend. Stel dat ik iets heb gedaan waar Rusland niet blij mee is…Wat? Ik zou het niet weten maar je weet maar nooit in een ver vreemd land waar je de taal niet van begrijpt….Misschien iets dat ik allang vergeten ben. Dat ik te roekeloos rij…te vaak op twee wielen door de bocht….met mijn fiets.

Nou hoorde ik eergisteren dat Louis Bontes niet meer naar Rusland mag. Hij en twee andere Nederlandse parlementariërs staan op de zwarte lijst van Rusland. Toen ik het hoorde was ik toch wel verbaasd omdat de ex-PVV-er Louis Bontes in februari 2015 nogal erg achterdochtig was over onze regering mbt tot de MH17-ramp. Bontes vroeg zich af wat en waarom er veel geheim, achter gesloten deuren, gehouden werd. Waarom onze regering van het gevaar wist en niets deed met die waarschuwing. Bontes had daar vragen over. Toen ik gisteren het volgende las:

RTV Rijnmond:
29-05-2015
Tweede Kamerlid Louis Bontes uit Hellevoetsluis mag Rusland niet meer in. Hij is op een zwarte lijst gezet.

….kwam een vraagteken aan drijven. Ik lees dus verder. Louis Bontes zei het volgende:

“Ik ben erg kritisch geweest over Oekraïne en de Krim, maar ik denk dat het vooral komt doordat ik kritiek had op de verantwoordelijkheid van Rusland voor MH17 en de Buk-raket”, vertelt Bontes, die niet onlangs in Rusland is geweest of daar plannen voor had. “Waarschijnlijk hebben ze de meest kritische personen eruit gehaald en op de lijst gezet.”

Hij denkt dat hij te kritisch is geweest over Oekraïne en de Krim. En toen ik ook nog las dat onze Mark Rutte boos was…heel boos…en dat het Kremlin dit van ONS (?)  in blokletters te horen krijgt. Toen ging ik op zoek….en kwam dit stukje tegen:

september 2014
Bontes Wil Russische Ambassadeur Laten Uitzetten
We kunnen de ramp met de MH17 niet onbestraft laten nu een BBC-verslag van de ramp de Russische betrokkenheid aantoont. Dat zegt Kamerlid Louis Bontes, die de Russische ambassadeur wil laten uitzetten. http://www.zie.nl/video/bzlz2xbfbk2v

Bontes wou in september 2014 de Russische Ambassadeur er uit laten zetten. Majesteit, zie het filmpje waarop Bontes zijn verhaal doet. Op de vraag van de journalist dat het onderzoeksrapport geen duidelijkheid geeft zegt Bontes:“Het onderzoeksrapport zegt inderdaad niet veel” …”en daarom moeten we Rusland keihard aanpakken” .Kijk majesteit,….dit vind ik zo’n domme zin…zoiets verwacht je in een ver vreemd land waar je de taal niet spreekt, niet begrijpt wat de agent zegt, en je hulpeloos-alleen voelt omdat je achter slot en grendel word gestopt, omdat je iets verkeerds deed maar je wist niet dat het verkeerd was wat je deed. Als Bontes kon aantonen dat hij gelijk had…dan kon ik er nog enig zins begrip voor opbrengen, maar een Russische Ambassadeur d’r uit willen zetten op grond van  WAARDELOZE ARGUMENTEN….en dan zich bescheten voelen dat hij zelf niet meer welkom is in het land van de ambassadeur…..Help ik komme nieg meehr uisp mijn woorjeden….ik denkh da ikke ga flauw vallepn. Majestweit kluister zelf maahr naahr het bovenstaand flilmpje.

Wie heeft het nog over een verkeersboete als ene Bontes Rusland keihard wilde aanpakken op last van slappe verzinsels?

De andere twee Nederlandse parlementariërs die op de zwarte lijst van Rusland staan zijn Michiel Servaes (PvdA) en Hans van Baalen die voor de VVD in het Europees Parlement zit. Als die Hans van Baalen ook nog de onnozele gaat uithangen dat hij niet weet waarom hij op die lijst is beland dan breekt mijn klomp.Hij stond in februari 2014 samen met Guy Verhofstadt in Kiev het volk een hoop beloftes te maken en op te hitsen om het gevecht voor de EU te vechten en niet op te geven tot dat ze het gevecht gewonnen hadden. De wettig gekozen pro-Rus president die noodgedwongen voor zijn eigen volk moest vluchten nadat hij op het laatste moment het verdrag-met-Guy-van-de-EU weigerde te ondertekenen. Het gevecht-voor-Guy vechten? U weet wel inmiddels hoeveel gevechten er zijn en nog steeds plaats vinden en hoeveel duizenden slachtoffers er zijn gevallen voor dat gevecht..In onze krant stond dat ook Guy Verhofstadt op de zwarte lijst staat. Gossiepossie wat zijn ze flauw in Rusland.

Majesteit, Zou U een memo willen schrijven en dit namens mij op het bureau van onze koning willen leggen. Met de tekst: “Wie wind zaait zal storm oogsten, meneer Bontes” was getekend missie M. ps. Zelf-schuld-dikke-bult. Dan kan onze koning dit voorlezen aan dhr. Louis Bontes uit Hellevoetsluis.

Ook graag nog een tweede memo aan onze premier Mark Rutte met de woorden: Als U het Kremlin in blokletters wilt laten weten dat u boos bent over die zwarte lijst met “maar” drie-hele-Nederlandse-parlementaries…doe dat dan niet namens ONS maar namens u-zelve…U bent toch zo goed in “praten”, daarom ging u toch naar Soji, om te praten over de anti-homo-wet. …die wet is pas echt misselijk, maar niet één keer sprak u toen over “bloklettertaal”. U dronk zelfs een  biertje met Poetin ondanks die wet. Waarom dan nu wel die “blokletters” voor mensen die het er naar gemaakt hebben dat ze op de lijst staan? Wie blokletterswind zaait zal geschiedenisboekenstorm oogsten. Was getekend, missie M.

Majesteit, welterusten.

Doei.

©missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.