– Koude oorlog, bléhhhhhhhh

 

Majesteit, even een niet-gezellig-gesprek,

Stomme oorlogzoekers die ZELF aan inmenging deden toen ze het volk van Oekraïne beloftes maakten en hen de opdracht gaven om te vechten voor de EU. Zij (de VS. de NAVO én de E.Unie) mengden zich in de binnenlandse politiek van Oekraïne zodat de wettig-gekozen-pro-Rus-president (waar ze even van te voren nog zaken mee wilden doen) moest vluchten voor zijn eigen volk. Rusland kan niet anders dan zich zelf verdedigen omdat het anders word ingesloten door Amerikaanse kernwapens aan de grens bij Rusland. Poetin is fout, want ze helpen de separatisten.

Als een vreemde politicus naar Den Haag zou reizen en Mark Rutte zou dwingen om een verdrag te ondertekenen dan zou ik me met hand en tand verzetten en voor Mark, ons koningshuis én ons landje knokken als onze Mark zou moeten vluchten.

Gisteren stond in onze krant: “Klaar voor een aanval uit Bothnia”. ……Huilie Huilie….De NAVO is met vijfduizend militairen op grootscheepse oefening in Polen.

Majesteit steek hier een stokje voor aub. Oorlog is DOM. Zelfs Poetin noemt een oorlog tussen Rusland en de NAVO krankzinnig. (artikel hierover staat in Overig)

Welterusten.

©missie M.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.